25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

'Sakıncalı yakışıklı'ya Mercedes hediye eden gizemli kadın

‘Aşırı yakışıklığı’ yüzünden Suudi Arabistan’dan sınır dışı edilen Omar Borkan Al Gala, Amerikan In Touch Weekly dergisine verdiği röportajda kişiliğini saklamayı tercih eden bir kadının kendisine Mercedes G-55 hediye ettiğini anlattı. Al Gala’nın sözlerine göre bu hediye doğum günü için verildi.

29 Mayıs 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
'Sakıncalı yakışıklı'ya Mercedes hediye eden gizemli kadın
Arabanın evine ulaştırıldığını ve gerekli belgeleri imzalamasının istendiğini belirten Al Gala, hediye gönderen kadının ismini bilmediğini açıkladı. Al Gala ayrıca Suudi Arabistan’dan sınır dışı edilmesinin kendisine ün kazandırdığını kaydetti. Bunun sayesinde Al Gala filim ve reklam çekimlerine katılım ile ilgili çok sayıda teklifleri almaya başladı. Bu arada Al Gala’nın Homeland dizisinin yıldızı oyuncu Navid Nageban ile beraber oynadığı ‘51’ isimli kısa film yakında gösterime sunulacak. Ayrıca Al Gala Suudi kadınların haklarının korunmasına yönelik bir takvim hazırlıklarına katıldı. Ünün kendisine tanıdığı imkanları yorumlayan Al Gala, ‘Bunun için her gün Allah’a şükürler olsun diyorum’ ifadesinde bulundu.

Nisan ayında şair, oyuncu ve fotoğrafçi Omar Borkan Al Gala diğer iki kişi ile Suudi Arabistan Şeriat Muhafızları’nın aldığı kararla ülkeden sınır dışı edilmişti. Ahlak Polisi olarak da isimlendirilen Suudi Arabistan Şeriat Muhafızları, sınır dışı edilenlerin aşırı yakışıklı olduklarını ve Suudi kadınların bu erkeklere âşık olabileceklerini açıklamıştı.