25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Sedef (Orman) Zaim kimdir?

Erhan Çelik’in yeni sevgilisi Sedef (Orman) Zaim kimdir kaç yaşında sorularının cevabı araştırılıyor.

20 Nisan 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Sedef (Orman) Zaim kimdir?

Derimod’un yaratıcılarından Sedef Zaim, Balıkesir’de dünyaya geldi. Ortaokulu Sainte Pulcherie ve Notre Dame de Sion’da, liseyi American High School of Dusseldorf’ta okudu. Los Angeles’taki Pepperdine University’de yaptığı pazarlama lisansının ardından reklam ve grafik master’larını tamamladı. Çelik, gecede aşkını ilan ederken, Selami Şahin'den söylemesini istediği 'Tapılacak Kadın' şarkısını sevgilisi Sedef Zaim'a armağan etti.



Erhan Çelik, Sedef Zaim'a aşkını ilan etti: Tapılacak kadınsın

Televizyoncu Erhan Çelik, 5 aydır gözlerden uzak aşk yaşadığı Sedef Orman'la Selami Şahin'i dinlemeye gitti. Çelik, gecede aşkını ilan ederken, Selami Şahin'den söylemesini istediği 'Tapılacak Kadın' şarkısını sevgilisi Sedef Orman'a armağan etti. İkili el ele, göz göze şarkıya eşlik etti.

Televizyoncu Erhan Çelik, Gülben Ergen ile olaylı bir şekilde boşandıktan sonra sosyetenin ünlü ismi Sedef Orman ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İkilinin birlikteliği cemiyet dünyasında da şaşkınlığa neden olmuştu.




FİKRET ORMAN EŞİNDEN NEDEN BOŞANMIŞTI: Fikret Orman 2012 yılında Bodrum'da bir teknede genç bir kızla yakalanmıştı. Aldatma fotoğraflarını gören eşi Sedef Zaim Orman kocasını affetmemiş ve soluğu mahkemede almıştı. Bahar Özden ile olan ilişkisinden sonra bin pişman olan Fikret Orman, karısıyla yeniden barışmanın yollarını aramıştı. Çiftin biraraya gelecekleri konuşulurken Fikret Orman eşine hala aşık olduğunu açıklamıştı.

Sedef Zaim'ın ayrıldığı eşi Fikret Orman'dan iki kızı bulunuyor. 21 yıllık evlilik sonrasında boşanan çiftin kızları Aslıgül ve Nazlı Orman güzellikleri ile biliniyorlar.

SEDEF ZAİM KİMDİR?

Derimod’un yaratıcılarından Sedef Zaim, Balıkesir’de dünyaya geldi. Ortaokulu Sainte Pulcherie ve Notre Dame de Sion’da, liseyi American High School of Dusseldorf’ta okudu. Los Angeles’taki Pepperdine University’de yaptığı pazarlama lisansının ardından reklam ve grafik master’larını tamamladı. 2000’li yıllardan itibaren Derimod’un ihracatçı kimliğinden perakendeci olarak yoluna devam etme sürecinde önemli rol oynadı. Son on yıldır deri ceket tasarım, planlama, üretim ve mağazacılık anlamında tüm operasyonu yöneten Sedef Orman, marka yönetimi ve kurumsal iletişim departmanlarının da başında yer alıyor. BMD, İstanbul Shopping Fest ve İstanbul Moda Haftası gibi tüm oluşumlarda aktif olarak çalışıyor ve yönetim kurullarında görev yapıyor.