25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Serenay milli okçu olacak

‘İkimizin Yerine’ adlı filmde ‘Çiçek’ karakterini canlandıran oyuncu Serenay Sarıkaya, hedefinin Okçuluk Milli Takımı’na girmek olduğunu söyledi.

MAGAZİN SERVİSİ25 Ekim 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Serenay milli okçu olacak

Vizyona 21 Ekim’de giren aşk filmi ‘İkimizin Yerine’de ‘Çiçek’ karakterini canlandıran Serenay Sarıkaya, Okçuluk Milli Takım’ına girmeye çalışıyor. ‘3 Adam’ın yeni sezon ilk programına katılan Sarıkaya, okçulukla ilgili hikayesini anlattı ve Milli Takım için çalışmalara başladığını söyledi. Program sunucuları Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un stüdyoya getirdiği yay ile ok atışı yapan, okçulukla ilgili püf noktalarını gösteren Seranay Sarıkaya, şunları söyledi:

ATTIĞIMI 12’DEN VURUYORUM

“15 yaşında yurt dışında bir kampa gitmiştik. İlk kez orada okçulukla tanıştım. Atış denemelerim çok başarılı oldu. Ve ben de bu spora ilgi duymaya başladım. Şimdi de bunu ilerletmek istiyorum. Milli takım için çalışıyorum.” Sarıkaya, daha önce de sosyal medyada ok atarken bir video paylaşmıştı ve “Attığımı 12’den vuruyorum” sözleriyle bu sporda iddialı olduğunu dile getirmişti.