19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Şeyma Subaşı kimdir kaç yaşında? Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı düğün son dakika haberleri

Şeyma Subaşı kimdir nereli kaç yaşında soruları merakla araştırılıyor. Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı son dakika haberlerini sizler için derledik. Uzun yıllardır beraber olan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdu. Çiftin 18 Eylül’de nikahları ardından 19 Eylül’de de düğünleri gerçekleşti. Subaşı’nın giydiği gelinlikler çok konuşuldu. Şeyma Subaşı Acun düğün fotoğrafları yayınlandı. Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı’nın kızı olan Melisa’da düğüne katıldı. Düğüne 250 kişi davet edildi. Törene ikilinin sevenleriyle birlikte sanat ve televizyon dünyasının ünlü isimleri katıldı. Şeyma Subaşı’nın nikah şahidi ablası Kübra Subaşı olurken, Acun Ilıcalı’nın şahidi uzun yıllardır arkadaşı olan ve beraber çalıştığı Esat Yontuç oldu. Detaylar haberimizde sizlerle.

21 Eylül 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Şeyma Subaşı kimdir kaç yaşında? Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı düğün son dakika haberleri

Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı düğün detayları konuşulmaya devam ediyor.  Şeyma Subaşı kimdir nereli kaç yaşında sorusu merakla araştırılıyor. Acun Ilıcalı eşi Zeynep Ilıcalı’dan boşandıktan sonra uzun süredir beraber olduğu Şeyma Subaşı ile nikah hazırlıklarına başlamıştı. Çift 18 Eylül’de nikah masasına oturdular. Nice'de Türk Konsolosluğu’nda gerçekleşen nikahta Şeyma Subaşı’nın şahitliğini Kübra Subaşı yaparken, Acun Ilıcalı’nın şahidi ise eski dostu Esat Yontuç oldu. Nikahın ardından Çift ve şahitler daha sonra düğünün gerçekleşeceği Fransa-St. Tropez’e gitti. Çift ve şahitleri ayrı helikopterlerde seyaht ettiler. İki helikopterin havadaki peş peşe görüntüsü "Acun'un düğün konvoyu böyle olur" dedirtti. Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı’nın düğünü Bagatelle’de açık havada yapıldı. Parti, gece kulübü Cave’da sabaha kadar sürdü. Düğüne 250 kişi davet edildi. Törene ikilinin sevenleriyle birlikte sanat ve televizyon dünyasının ünlü isimleri katıldı. Acun Ilıcalı ile evlenen 27 yaşındaki stilist Şeyma Subaşı Zimmerman imzalı nikah elbisesini Johanna Ortiz'in el yapımı aksesuarı ile tamamladı.

Subaşı, başına Amerikan Çağdaş Sanatı'nın önemli isimlerinden, Georgia O'Keeffe'nin tablolarındaki çiçeklerden ilham alınarak tasarlanan bir taç taktı. 

En sevimli gelin ise Melissa’ydı. Düğünde annesi gibi bir gelinlik giyen Melissa couture bir tasarım tercih etti. Ebru Danyal imzalı gelinlik gecenin dikkat çeken detaylarından biriydi.

 

ŞEYMA SUBAŞI'NIN GELİNLİKLERİNİ KİM TASARLADI?

Şeyma Subaşı,  özel tahsis edilmiş uçağında Acun Ilıcalı’yı beklerken Y/Project marka beyaz mini bir elbise ile 1500 TL değerindeki Alexander McQueen bir ayakkabı tercih etmişti. Bunu ise 950 TL’lik bir gözlük ile kombinledi.

Nikaha giderken ise Zimmermann markasının sonbahar-kış koleksiyonundan 3 bin 500 TL değerinde bir parça seçen Subaşı, elbisesini 1600 TL değerindeki Sergio Rossi beyaz stilettolarla kombinledi. Kıyafetin en dikkat çeken detaylarından biri ise Johanna Ortiz'in tasarımı olan papatya şeklindeki küpeleri oldu. Küpelerin fiyatı ise 2 bin 600 TL civarında.

 Nikah sonrası akşam yemeği için tekrar kıyafetini değiştiren Şeyma Subaşı, bu kez de Naeem Khan adlı modacının 2018 ilkbahar-yaz sezonundan inci detaylı bir kıyafet giydi. Gelinlik koleksiyonundaki el nakışlarıyla işlenmiş, transapan Aberdeen adlı gelinliğin fiyatı ortalama 35 bin TL ve tasarımı ilk kez Subaşı giydi.

Gelinliğini 14 bin 600 TL değerindeki Vera Wang markasının 2017 sonbahar koleksiyonundan Felisa modelini tercih eden Şeyma Subaşı, ister istemez ABD’li ünlü oyuncu Hailee Steinfeld ile karşılaştırıldı. Çünkü Steinfeld, geçtiğimiz ocak ayında Golden Globe töreninde aynı kıyafetin lila rengini giymişti. Ne var ki, ünlü oyuncunun giydiği tasarım zaten markanın gelinlik koleksiyonundan bir parçaydı…

Düğün sonrası dostları ve eşi ile bir kulübe eğlenmeye giden Şeyma Subaşı bu kez de pul işlemeli ten rengi uzun bir elbise giydi. Elbise, yine Naeem Khan imzalı. Subaşı yüzünü de Swarovski taşlarla süsledi…

En sevimli gelin ise Melissa’ydı. Düğünde annesi gibi bir gelinlik giyen Melissa couture bir tasarım tercih etti. Ebru Danyal imzalı gelinlik gecenin dikkat çeken detaylarından biriydi.

 

ŞEYMA SUBAŞI VE ACUN ILICALI DÜĞÜN DETAYLARI

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı önceki akşam Fransa'da düzenlenen nikah töreninde imzaları atarak evlendiler.

19 Eylül'de ise düğünleri gerçekleşti. Fransa’nın sahil kasabası St.Tropez’deki nikapla önceki gün dünyaevine giren Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı'nın düğünü gerçekleşti. Yaklaşık 250 kişinin davet edildiği törene ikilinin sevenleriyle birlikte sanat ve televizyon dünyasının ünlü isimleri katıldı. Acun Ilıcalı, “Benim için çok özel bir gün ama asıl bugünü yaşayan biri var o Instagram fenomeni alkışlarınızla değerli eşim Şeyma Ilıcalı geliyor” diyerek eşini sahneye davet etti. Subaşı'nın gelinlğinin Hailee Steinfeld'ın Altın Küre'deki tercihiyle benzerlik göstermesi dikkat çekti. St. Tropez'de yapılan düğünde sembolik olarak nikah töreni de yapıldı. Eser Yenenler nikah memuru taklidi yaparken Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’na kızları Melisa da giydiği gelinlikle eşlik etti.

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı'nın düğün törenine Aslı Enver, Murat, Boz, Mustafa Sandal ile sanat camiasının birçok ünlü ismi katıldı. Hadise ikiliyi mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Burcu Esmersoy, davetlilerin arasında yerini aldı.Alp Kırşan, yakın arkadaşlarının düğününde eşi Zeynep Dörtkardeşler ile birlikte boy gösterdi. Davetliler, düğünden sonra Byblos Otel’in içindeki Cave isimli mekanda sabaha kadar süren partide eğlendi.Subaşı, dünyaca ünlü DJ Solomun'un eşlik ettiği partide pırıltılı bir gelinlik tercih etti.

ŞEYMA SUBAŞI'DAN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

26 yaşındaki genç kadın yaptığı Instagram paylaşımda "Şu anda neler hissetiğimi buradan anlatmak pek samimi gelmiyor. Keşke kalbimi ve beynimden gecenleri okuyor, görüyor olsaydınız. Hayatta her şeyin kader olduguna inanan biri olmuşumdur. Bunu da ara ara sizlerle paylaşmışımdır. İlişkim boyunca herkes gibi hem üzüldüm hem mutlu oldum ama ben herkesten çok daha güçlü durdum, çünkü ne yaşarsam yaşayayım sağlıktan, aileden ,arkadaştan daha önemli bir şey olmadığının bilincinde oldum. Allah'ın benim için çizdigi bu yolda benim yanımda olan ve bana başından beri inanan-güvenen ailem ve arkadaşlarım sizi o kadar cok seviyorum ki! Sizlere sahip olduğum için o kadar çok şanslıyım ki! Yine unutmadan! Canımsınız!" ifadelerini kullandı.

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR?

2 Temmuz 1990 doğumlu olan Subaşı,2008 yılında Miss Turkey yarışmasına katılan güzellerden 16 yaşından beri ünlü tasarımcıların moda defilelerinde boy gösteriyor.Aynı zamanda İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı öğrencisi olan Şeyma ,2009 senesinde Ilıcalı'nın yaptığı Var Mısın Yok Musun ? yarışmasına katıldı ve 69000 TL kazanarak yarışmadan ayrıldı.

Subaşı şu sıralar yine Acun Ilıcalı'nın şirketi olan Acun Medya tarafından yapılan Yok Böyle Dans yarışmasında kostüm tasarımcısı olarak çalışıyor.Yasak aşkın 2009 yılında başladığı , Ilıcalı'nın sevgilisine lüks bir residenceda ev tuttuğu, genç kıza son bir model jeep aldığı , ayrıca yine sevgilisi için ofis kiraladığı internette yer alan haberler arasında bulunuyor. Ilıcalı'nın eşi Zeynep Ilıcalı 50 milyon TL'lik servetin yarısını istiyor. Boşanma davası ve Şeyma Subaşı ile yaşadığı iddia edilen yasak aşkı ile Acun Ilıcalı magazin gündemini epeyce meşgul edecek gibi duruyor.

Şeyma Subaşı 2014 yılında anne oldu ve kızı Melisa’yı dünyaya getirdi. Anne kız, Acun Ilıcalı’yı Survivor 2016’nın çekildiği Dominik’te yalnız bırakmamak için Miami’ye taşındı ve sık sık Dominic’e seti ziyarete gitti.

SOSYAL MEDYA FENOMENİ ŞEYMA

Şeyma Subaşı sosyal medya paylaşımlarıyla büyük ilgi gördü. Özellikle Survivor setinden paylaştığı kareler ve Acun Ilıcalı için yapılan doğum günü kutlaması yılın en ilgi çeken magazin haberleri arasındaydı. Acun Ilıcalı, bu süreçte sessizliği koruyup, Şeyma Subaşı’nın Instagram fotoğraflarının birkaçına yorum yapmak dışında hiçbir açıklama yapmamıştı..