19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Sinem Umaş kaç yaşında nerelidir Sinem Umaş kimdir

Sinem Umaş kimdir araştırılıyor. Sinem Umaş kaç yaşında nerelidir? Magazin gündeminin bu sıra sık konuştuğu isim Sinem Umaş biyografisi haberimizde yer alıyor. Sinem Umaş Gelinim Olur musun programıyla ünlenmişti. Sinem Umaş hakkın merak edilen detaylar haberimizin detaylarında yer alıyor. 1984 yılında dünyaya gelen Sinem Umaş, bir dönemin popüler evlilik programı 'Gelinim Olur Musun' un en ünlü simalarından biriydi. Yarışmanın damat adaylarından Ata Türk ile çalkantılı bir beraberlik yaşayan Sinem Umaş, Kaynana Semra ile yaşadıkları tartışmalarla hafızalarla yer edinmişti. Yarışmanın en popüler gelin adayı, yarışmaya katıldığı dönemde Açık Öğretim Lisesi'nde okuyordu. İşte merak edilen Sinem Umaş kim kaç yaşında nereli sorusunun yanıtı…

18 Ekim 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Sinem Umaş kaç yaşında nerelidir Sinem Umaş kimdir

Sinem Umaş kimdir Sinem Umaş kaç yaşında nerelidir? Vatandaşlar Sinem Umaş hakkında detaylı bilgiye erişmek istiyor. Sinem Umaş biyografisini haberimizde derledik. Sinem Umaş Gelinim Olur musun programıyla ünlenmişti. 1984 yılında dünyaya gelen Sinem Umaş, bir dönemin popüler evlilik programı 'Gelinim Olur Musun' un en ünlü simalarından biriydi. Yarışmanın damat adaylarından Ata Türk ile çalkantılı bir beraberlik yaşayan Sinem Umaş, Kaynana Semra ile yaşadıkları tartışmalarla hafızalarla yer edinmişti. Yarışmanın en popüler gelin adayı, yarışmaya katıldığı dönemde Açık Öğretim Lisesi'nde okuyordu. Annesi ve babası ayrıldıktan sonra annesi bir başkasıyla evlenmiş ve yurt dışına gitmişti.

SİNEM UMAŞ KİMDİR?

1984 yılında dünyaya gelen Sinem Umaş, bir dönemin popüler evlilik programı 'Gelinim Olur Musun' un en ünlü simalarından biriydi. Yarışmanın damat adaylarından Ata Türk ile çalkantılı bir beraberlik yaşayan Sinem Umaş, Kaynana Semra ile yaşadıkları tartışmalarla hafızalarla yer edinmişti. Yarışmanın en popüler gelin adayı, yarışmaya katıldığı dönemde Açık Öğretim Lisesi'nde okuyordu. Annesi ve babası ayrıldıktan sonra annesi bir başkasıyla evlenmiş ve yurt dışına gitmişti. Damat adayı Ata'yla olan yakınlaşması yüzünden kaynana Semra Türk ile yıldızı bir türlü barışmayan genç kız, yarışmaya adeta damgasını vurmuştu. Trabzonspor’da top koşturan futbolcu Bahadır Davran ile yaşadığı bir dönem aşk yaşayan Sinem Umaş, son olarak İşte Benim Stilim yarışmasıyla gündeme gelmişti.