19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Sosyete değil halk pazarı

Şişli’de ‘Sosyete Pazarı’nı açan Erkan Petekkaya “Burası alışveriş merkezi değil bir halk pazarı. Her ihtiyacınızı uygun fiyata bulacaksınız” dedi.

MAGAZİN SERVİSİ22 Ekim 2012 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Sosyete değil halk pazarı

Ekranların sevilen oyuncusu Erkan Petekkaya, açmış olduğu kasabın ardından Şişli’de ‘Sosyete Pazarı’nı hayata geçirdi.  Açılışını Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’le yapan Erkan Petekkaya’yı arkadaşı Alişan da yalnız bırakmadı. Kurdele kesiminden sonra Alişan’la birlikte şarkı söyleyen Petekkaya, daha sonra mağazaları gezdi.

Pazarda 300 esnaf çalışacak

İstanbul’un ilk alışveriş merkezinin yerine kurulan pazarda yaklaşık 300 esnafın çalıştığını belirten Erkan Petekkaya, “Bildiğimiz semt pazarını kapalı hale getirdik, müşteriler ucuz ve kaliteli ürün bulabilirler, burası alışveriş merkezi değil bir halk pazarı” dedi. Petekkaya, sözlerini şöyle sürdürdü: “Eskiden Ulus’ta kurulan ve ‘sosyete pazarı’ denilen pazardan esinlenerek bu ismi koyduk. Biz tüketiciye ‘Kaliteli, sosyetenin de kullandığı malları bu pazardan alabileceksiniz’ diyoruz. Havalandırması, tuvaletleri olan, çamuru olmayan, nezih, kaliteli bir pazar. İçinde  organik ürünler de olacak, bijuteri de, kıyafet de, hediyelik eşya da... Neye ihtiyacınız varsa, uygun fiyata alabileceksiniz”