19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Suriyeli sığınmacılar ABD’li yıldızı ağlattı

İstanbul’da Suriyeli sığınmacıları ziyaret eden Hollywood yıldızı Lindsay Lohan, gördüklerinden çok etkilendi. ABD’li oyuncu, bir mültecinin hikayesini dinledikten sonra gözyaşlarını tutamadı.

AA27 Eylül 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Suriyeli sığınmacılar ABD’li yıldızı ağlattı

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, Sultanbeyli’de Suriyeli sığınmacıları ziyaret eden Hollywood yıldızı Lindsay Lohan’ın çok etkilendiğini belirterek, “Suriyeli doktorların çalıştığı ve mültecilere hizmet veren Sultanbeyli’deki hastaneden çok etkilendi. Bir dahaki gelişinde bu hastanede bir gün çalışmak istediğini söyledi.” dedi. Amerikalı ünlü oyuncu Lindsay Lohan, Türkiye’ye gelerek Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın ile Sultanbeyli’de Suriyeliler için açılan hastaneyi ziyaret etti.

DÜNYA 5’TEN BÜYÜKTÜR

Hastanedeki görüşmelerin ardından Suriyeli bir aileye misafir olan Lohan, sığınmacılara hediyeler verdi. Suriyeli sığınmacıların hikayelerini dinleyen Lohan, gözyaşlarına hakim olamadı. Türkiye’den ayrılmadan izlenimlerini sosyal medya hesabından paylaşan Lohan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sık sık dile getirdiği “Dünya 5’ten büyüktür” ifadesini slogan olarak kullandı. Lohan, Türkiye’ye en kısa zamanda bir daha gelerek Suriyeli sığınmacılarla ilgili çalışmalarına devam etme sözü verdi. Boynukalın, görüşmelere hiçbir medya kuruluşunun çağrılmadığını ve olayın şova dönüşmemesi için azami derecede hassasiyet gösterildiğini vurguladı.