20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Survivor Sedat kimdir? Çılgın Sedat Kapurtu kaç yaşında, nereli

Survivor 2017 Ünlüler Takımında yarışan Çılgın Sedat lakaplı Sedat Kapurtu izleyicilerin dikkatini çeken isimlerden biri oldu. Sporcu kimliğiyle de tanınan yarışmacının Survivor'daki performansı yakından takip ediliyor. Yarışmanın takipçileri tarafından Çılgın Sedat'ın (Sedat Kapurtu) hayatı merak ediliyor. İşte Çılgın Sedat kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar? sorularının cevabı.

13 Mart 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Survivor olma yolunda iddialı yarışmacılardan biri olan Çılgın Sedat'ın performansı yakından takip ediliyor. Gerçek adı Sedat Kapurtu olan Survivor 2017 Ünlüler Takımında yarışmaya katılan ve sporcu kimliğiyle ön plana çıkan Çılgın Sedat'ın parkurlardaki performansı yakından izleniyor. Yarışmadan önce Çılgın Sedat'ı tanımayanlar kim olduğunu ve kariyerini araştırmaya başladı. İşte merak edenler için Çılgın Sedat kimdir, ne iş yapar, nereli, kaç yaşında sorularının cevabı ve hayatı hakkında merak edilenler.
 

SURVIVOR 2017 SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN...

 
SURVIVOR 2017 ÇILGIN SEDAT (SEDAT KAPURTU) KİMDİR?
Çılgın Sedat olarak tanınan Sedat Kapurtu 1973'te İstanbul’da doğdu. 44 yaşındaki şarkıcı aslen Sivaslıdır. Sedat Kapurtu 16-17 yaşlarındayken mahalle arasında futbol oynadı. Kadıköy Halk Eğitim Merkezinde eğitim aldıktan sonra şan eğitimi aldı. Müziğe Tar ve cümbüş ile başladı. Bağlama, davul, bateri, klavye ve kanun çalabilen Sedat Kapurtu yıllarca karate, kickbox ve tekvando sporlarıyla ilgilendi. 1 Eylül 2008 tarihinde Zeytinburnuspor’da profesyonel futbolculuğa başladı ve 1 Temmuz 2011'te futbola veda etti. 
 
2005 yılında Özlem Kapurtu ile evlenen Çılgın Sedat iki erkek çocuk babasıdır.
 

 
 
Sedat Kapurtu’nun 2000 yılında Delikanlı Gibi, 2002 yılında Batıra Bastıra Aşk, 2005 yılında Bi Daha mı Tövbe ve 2007 yılında Siraç Bebeğime adlı albümleri piyasaya sunuldu. TV8’de yayınlanan sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın üstelendiği Survivor 2017 ünlüler takımı yarışmacılarındandır.
 
2014 yılında “Çılgın Sedat İle Çılgın Show” adlı televizyon programına imza attı. 2015 yılında eşi Özlem Kapurtu ile beraber sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı “Ben Bilmem Eşim Bilir” yarışmasına katıldı.

SURVIVOR 2017 ÜNLÜLER KADROSU

Erkekler: İlhan Mansız, Serhat Akın, Şakşuka Tarık Mengüç, Çılgın Sedat, Furkan Kızılay ve boksör Adem Kılıçcı
Kadınlar: Milli dalgıç Şahika Ercümen, DJ Berna Öztürk, atlet Sema Apak, milli atlet Pınar Saka, dizi oyuncusu Seda Demir, kickboksçu Sabriye Şengül.

 

SURVIVOR 2017 KADROSU İÇİN TIKLAYIN...

 
SURVIVOR 2017 GÖNÜLLÜLER KADROSU
Acun Ilıcalı ve ekibi, yarışmaya katılacak ‘Gönüllüler’i 300 binin üzerindeki başvuru arasından seçti. Göz6 adlı yarışma programından 2 kişinin katıldığı ‘Gönüllüler’in kadrosu ise şöyle: Eser West, Ogeday Girişken, Burçak Tuncer, Volkan Çetinkaya, Yiğit İzik, Gökhan Gözükan, Elif Şadoğlu, Fulya Şahin, Denisa (Deniz Gültekin), Tuğçe Melis Demir. Göz6 evinden Berna Keklikler ve Erdi Ünver.

SURVİVOR’DA BU HAFTA

Survivor 2017'de 12 Mart Pazar günü bir dokunulmazlık oyunu daha oynandı. İki dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler takımı oldu. İlk oyundan sonra, yapılan oylamada Şahika'nın adı yazılırken bireysel dokunulmazlık simgesini alan Sedat, Adem'in ismini vermişti. Dün oynanan oyunu da kaybeden ünlüler takımında ikinci bireysel dokunulmazlık hakkını ise İlhan Mansız aldı.

Takımın yaptığı oylamada en fazla oy Fatih'e çıkarken, İlhan Mansız da büyük bir sürprize imza atarak Pınar'ın ismini verdi.

İlhan'ın kararını duyunca Pınar şöyle konuştu;

"Sürpriz oldu. Bir şekilde bunu hissettim. İlhan'a kırgın değilim. performansım keyfi değil fiziksel sakatlıklardan dolayı düştü. bu tarz bahanelere sığınmayı istemiyorum. Sema'nın yokluğunda üzerime iki kat Oyun kaybetmeyi sevmiyorum. dört arkadaşız birimiz gitmek durumunda halkın takdirine bırakıyorum. onlardan gitmemi isterse gideceğim. Bunun çok sonraları olması gerektiğine inanıyorum."

Oylama sonuçları 14 Mart Salı günü belli olacak