20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Survivor Berna kimdir? Survivor Berna Keklikler kaç yaşında nereli mesleği nedir?

Survivor Berna Keklikler kimdir? Survivor 2017 büyük bir heyecanla devam ediyor. İzleyicilerin yakından takip ettiği isimlerden biri de Berna Keklikler. Göz6 evinden birinci çıkarak Survivor'a katılan Berna Keklikler vücut geliştirme, yüzme gibi spor dallarıyla ilgilenmiş. Survivor'da yarışan Berna Keklikler'in kim olduğu merak ediliyor.

29 Mayıs 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Survivor Berna kimdir? Survivor Berna Keklikler kaç yaşında nereli mesleği nedir?

Survivor Gönüllüler Takımında yarışan Berna Keklikler, ekranlara yabancı biri değil. TV8'de yayınlanan Göz6 evinden birinci olarak çıkan ve Survivor'a bu yolla katılan Keklikler, vücut geliştirme ve yüzme başta olmak üzere birçok spor dalıyla ilgileniyor. Kökleri Almanya'ya dayanıyor. Survivor Gönüllüler takımında mücadele eden Berna birçok konuda takım arkadaşlarıyla anlaşamadığı için sürekli kavga ettiği görülüyor. Bu yüzden adının kavgacıya çıktığını söyleyen yarışmacı bunu kabul etmiyor ve aslında kavgayı seven biri olmadığını ada koşullarının kendini bu duruma getirdiğini her fırsatta söylüyor. Berna Keklikler kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar? sorularının cevabı.

 

SURVİVOR BERNA KEKLİKLER KİMDİR?

25 Şubat 1989 Almanya doğumlu olan Berna Keklikler 3 senedir İstanbul'da yaşamaktadır. Ekonomi okumaktadır. Almanya'da katıldığı güzellik yarışması, Miss Turkuaz Germany'yi kazandı. Fıtness, crunch ve yüzme sporlarıyla ilgilenmekte olan Berna Keklikler, oyunculuk ve modellik ile uğraşıyor.

2016'nın Eylül ayında TV8'de başlayan Göz6 programına katılarak Survivor hedefi için ilk adımını atan Berna Keklikler, Göz6 evinde finale çıkarak, Kızlar Takımının şampiyonu oldu ve Survivor 2017'ye katılma hakkını kazandı. Göz6 evinden erkekler takımının şampiyonu ise Erdi Ünver oldu ve Survivor'a Berna Keklikler'le birlikte geldi.

 

Sinemaya düşkün bir insan olduğunu ifade eden Berna Keklikler, başta bale, buz pateni, yüzme, voleybol olmak üzere pek çok spor dalı ile ilgilendiğini ve haftanın her günü mutlaka spor yaptığını ifade ediyor.

 

Survivor'a katılma sebebini maceracı ve savaşçı ruhuna bağlayan Berna Keklikler, doğaya çok düşkün olduğunu ve ada şartlarına kolayca uyum sağlayacağını söylüyor.

KISACA BERNA KEKLİKLER

Adı Soyadı: Berna Keklikler

Yaşı: 25 Şubat 1989 doğumlu olup 27 yaşındadır.

Burcu: Balık Burcu

Boyu: 1.76 cm

Kilo: 61 kg

Göz Rengi: Siyah

Saç Rengi: Kahverengi

Mesleği: Model

Memleketi: Almanya

 

SURVİVOR 2017 ÜNLÜLER KADROSU

Survivor'da yarışacak Ünlüler Takımı şu isimlerden oluşuyor: İlhan Mansız, Serhat Akın, Şakşuka Tarık Mengüç, Çılgın Sedat, Furkan Kızılay ve boksör Adem Kılıçcı, Milli dalgıç Şahika Ercümen, DJ Berna Öztürk, atlet Sema Apak, milli atlet Pınar Saka, dizi oyuncusu Seda Demir ve kickboksçu Sabriye Şengül.
 

SURVIVOR 2017 KADROSU KİM KİMDİR? İÇİN TIKLAYIN...

 

SURVİVOR 2017 GÖNÜLLÜLER KADROSU

Acun Ilıcalı ve ekibi, yarışmaya katılacak ‘Gönüllüler’i 300 binin üzerindeki başvuru arasından seçti. Göz6 adlı yarışma programından 2 kişinin katıldığı ‘Gönüllüler’in kadrosu ise şöyle: Eser West, Ogeday Girişken, Burçak Tuncer, Volkan Çetinkaya, Yiğit İzik, Gökhan Gözükan, Elif Şadoğlu, Fulya Şahin, Denisa (Deniz Gültekin), Tuğçe Melis Demir. Göz6 evinden Berna Keklikler ve Erdi Ünver.