20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Gamze Survivor'dan neden ayrıldı

Survivor Gamze Aksu kimdir ve kaç yaşındadır? Survivor Gamze yarışmadan neden ayrıldı?

21 Şubat 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Gamze Survivor'dan neden ayrıldı

Gamze Aksu'nun kim olduğu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Survivor'un yeni bölümünde geçirdiği sakatlık nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kalan Gamze Aksu'nun kim olduğunu merak eden seyirciler, Gamze Aksu hakkında araştırma yapıyor. 1988 yılında dünyaya gelen Gamze Aksu, çok küçük yaşlardayken artistik jimnastiğe merak sardı ve tam 14 yıl bu sporu devam ettirdi.

GAMZE AKSU KİMDİR?

1988 yılında dünyaya gelen Gamze Aksu, çok küçük yaşlardayken artistik jimnastiğe merak sardı ve tam 14 yıl bu sporu devam ettirdi. Sport hayatına kule atlama sporuyla devam eden Gamze Aksu, Modern Dans Bölümü’ne girdikten sonra sakatlama yaşadı ve bu nedenle Opera Bölümü’ne yatay geçiş yaptı. Sonrasında İzmir’de Paprika Grubu’nu kuran Gamze Aksu, uzun süre şarkı söyledi. Grubu ile İzmir’de, İstanbul’da konserler verdi.

Senaryosu Gülse Birsel tarafından yazılan ve D Productions tarafından prodüksiyonu gerçekleştirilen  Yalan Dünya dizisinde konuk oyuncu olarak katıldıktan sonra çeşitli kliplerde ve reklamlarda rol aldı. Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik 4 filminde "Ebru" rolünde oynayan Gamze Aksu, Survivor 2018 All Starlar-Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında mücadele ediyor.

Gamze Aksu, son olarak bir döneme damga vuran Muhteşem Yüzyıl dizisinde de izleyici önüne çıktı. Gamze Aksu son olarak, Survivor yarışmasında geçirdiği sakatlıkla gündeme geldi.

SURVİVOR'DA SAKATLIK GEÇİRDİ

Başarılı yarışmacı Gamze Aksu, Survivor'da geçirdiği sakatlık nedeniyle adaya veda etmek zorunda kaldı. Gamze Aksu'nun sağlık durumu hakkında bilgi veren Acun Ilıcalı şunları söyledi;

Gamze doktor kontrolündeydi. Doktor Metin Kuş Gamze’nin Survivor’a devam edemeyeceğini söyledi. Şuan da Survivor macerası Gamze için bitti. Önümüzdeki günlerde yeni bir yarışmacı gelecek. Hakan hakkında şuan bilgim yok ileride devam edip edemeyeceği belli olacak. Doktorumuz çok hassas emin olmadığı sürece yarışmacının devam edip edemeyeceğine karar vermiyor. Bir yarışmacı iyi hissetmiyorum derse yarışmaya çıkmaz.