25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Marcus Aral kimdir kaç yaşındadır

Survivor 2018'de dikkat çeken isimlerden biri olan Marcus, University Of Miami'de eğitimini tamamladı. İstanbul'da bulunan bir model ajansında 3 yıl çalıştı. 2010 yılında Californi'ya yerleşti. California ve İstanbul'da yapmakta olduğu işlerini devam ettirdi. Yazılım Mühendisi olan Marcus'un tam adı Yiğit Marcus Aral'dır.

12 Şubat 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Marcus Aral kimdir kaç yaşındadır
Marcus'un gerçek ismi, Yiğit Marcus Aral, Survivor 2018 All Starlar-Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler kadrosunda yarışacak.Tam adı Yiğit Marcus Aral olan Marcus, eğitimini University Of Miami’de tamamladı. Model ajansında 3 yıl çalışan Marcus, 2010 yılında California’ya yerleşti. Gezi ve doğa tutkusu sosyal medya paylaşımlarından anlaşılan Marcus, yazılım mühendisidir.  
 
 

 
 
Survivor Marcus kimdir? Gerçek ismi ne?
 
Marcus, birbirinden iddialı ve farklı karakterleri bir arada bulunduran Survivor 2018 tanıtımının en merak edilen isimlerinden biri oldu. Uzun saçları, sıra dışı tarzıyla uzun süre konuşulacak gizi gözüken Marcus’un hayatına ilişkin detayları derledik.
Tam adı Yiğit Marcus Aral olan Marcus, eğitimini University Of Miami’de tamamladı. Model ajansında 3 yıl çalışan Marcus, 2010 yılında California’ya yerleşti. Gezi ve doğa tutkusu sosyal medya paylaşımlarından anlaşılan Marcus, yazılım mühendisidir.  İstek Vakfı'nda eğitmenlik yapan annesi Nevin Aral, Muğla'da yaşıyor. Marcus'un instagram hayatında lüks bir hayat göze çarpıyor.
Tanıtım fragmanında herkesten farklı bir slogan seçtiği görülen Marcus; “Survivor'ın ruhani dengesini korumaya ve yükseltmeye geldim.” sözleriyle kişiliğine dair bir ipucu vermiş oldu.  Marcus, Survivor’a gidişini şu sözlerle duyurdu:
“Evi ve yaşamı bırakıp gitmek her zaman çok zor, nereye ve ne kadar gideceğini bilmemek de cabası ama şu an zaman macera zaman”