25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Survivor yeni bölüm 13.bölüm fragmanı TV 8'de

Survivor 2017 takımların kendi içindeki çekişmelerle devam ediyor. Bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarından ilkini Gönüllüler ikincisini ise Ünlüler takımı kaybetti. Ünlüler takımı ada konseyi dönüşü ise birbirine girdi.

6 Şubat 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Survivor 3. haftasıyla devam ediyor. Bu hafta oynanan iki dokunulmazlık oyunundan ilkini Gönüllüler ikincisini ise Ünlüler takımı kaybetti. Gönüllüler takımından oylama sonucu Denisa ilk elenme adayı olurken, Volkan kazandığı bireysel dokunulmazlık sonrası sahip olduğu ikinci elenme adayını söyleme hakkında Erdi'nin adını söyledi. İkinci dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımında ise oyların neredeyse hepsinde Sabriye'nin adı çıktı. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Sedat da Adem Kılıççı'nın ismini söyledi. Böylece elenme adayı olan 4 isim de belli oldu. Dün yapılan oylama sonucu da elenecek isim salı akşamki Survivor'da Acun Ilıcalı tarafından açıklanacak.
 

SURVIVOR SON HABERLER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN...

 
Ada konseyi sonrası adalarına dönen Ünlüler takımından Sedat ve Adem arasında şiddetli bir münaşaka yaşanacak. Adem Kılççı'yı saygısızlıkla suçlayan Sedat'ın Adem'in söylediklerine ne cevap verdiği merak edilmeye başlandı bile. Ayrıca bugün oynanacak ödül oyunu büyük bir çekişmeye sahne olacak. İşte Survivor'ın bu akşam saat 20.00'de TV8'de ekrana gelecek yeni bölüm fragmanı.