25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Taha Özer kimdir

Taha Özer kimin oğludur? Taha Özer kimdir nereli kaç yaşında neden gözaltına alındı?

24 Mart 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Taha Özer kimdir

Taha Özer’in babası İbrahim Şenkal Özer sahibi oldukları ‘Deriden’deki hisseleri kardeşi Gürkal Celal Özer’e devretmişti. Taha Özer Eylül ayı 1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Şişli Terakki İlkokulu'ndan mezun olan Taha Özer Yeditepe Üniversitesi İngilizce ve İşletme eğitimi alarak 2011 yılında mezun olmuştur. Üniversiteden mezun olması sonrasında Amerika'nın New York ve Boston kentlerinde yabancı dil eğitimi almıştır.




TAHA ÖZER’İN BABASI KİMDİR?

İbrahim Şenkat Özer’dir.

TAHA ÖZER’İN AYAKKABI FİRMASI NEDİR?

İbrahim Şenkal Özer sahibi olduğu Deriden’i kardeşi Gürkal Celal Özer’e devretti. Nisan 2016’da yapılan operasyonla Deriden’in yönetim kurulu başkanlığına Gürkal Celal Özer otururken, şirketin merkezinin de Marka Park merkezine taşınmasına karar verildi. Kulislerde artık Deriden’de tek pay sahibinin Marka Park’ın sahibi Gürkal Celal Özer olduğu söyleniyor.

TAHA ÖZER KİMDİR?

Taha Özer Eylül ayı 1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Şişli Terakki İlkokulu'ndan mezun olan Taha Özer Yeditepe Üniversitesi İngilizce ve İşletme eğitimi alarak 2011 yılında mezun olmuştur. Üniversiteden mezun olması sonrasında Amerika'nın New York ve Boston kentlerinde yabancı dil eğitimi alan Taha Özer; 2012 yılında Bodrum'da denizci piyade olarak vatani görevini tamamlamıştır. 2012 yılı itibariyle birçok dalda icraatini sürdüren Taha Özer; Instagram'dan paylaşmış olduğu anlık, güncel, eğlence, sanat ve gece hayatı ile ilgili yaşamış olduğu tüm ihtişamı gözler önüne sermiştir. Birçok kişi tarafından merakla takip edilen Taha Özer yerli Dan Bilzerian olarak da adlandırılmaktadır.




27 yaşında olan Taha Özer vermiş olduğu bir röportajda ‘’Ben çok iyi yaşıyorum bunu da paylaşmayı seviyorum’’ diyerek belirtmiştir. Hayatından birçok kesiti İnstagram üzerinden paylaşan Taha Özer paylaştıklarını daha bir kısmını ifade edebildiğini belirtiyor. Taha Özer ayrıca Periskop da daha çok popüler olduğunu ve dünyada 19. sırada olduğunu belirtiyor. Periscope da 130 bin takipçisi olan Taha Özer renkli yaşamını paylaşan ancak ünlü olmadığını da ifade eden bir kişi.