25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

TOLGSHOW son bölüm ekrana geldi

Tolga Çevik psikolog oldu, sorularıyla kahkahaya boğdu! Önceki hafta yayınlanacağı duyurusu yapılan ancak ülkemizde yaşanan acı olaylardan dolayı yayını ertelenen TOLGSHOW’un yeni bölümü 24 Şubat Cumartesi saat 23.30’da ekrana geldi.

25 Şubat 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
TOLGSHOW son bölüm ekrana geldi

TOLGSHOW’un yeni bölümü 24 Şubat Cumartesi saat 23.30’da ekrana gelecek. Kerem Alışık’ın konuk olduğu, sosyal medya kanallarında tanıtımı yaklaşık iki milyon kişi tarafından izlenen ve merakla beklenen 7. bölümde Tolga Çevik’in canlandırdığı ‘Arkadaşım’, psikolog olarak Kerem Alışık’ın karşısına geçecek ve sorduğu absürt sorularla izleyiciyi kahkahaya boğacak. ‘Arif V 216’da sünnet sahnesi ile filme damga vuran Kerem Alışık, o günlere geri dönecek.

Gizemli yönetmenin Amerikan tarzı bir talk show yapmasını istediği ‘Arkadaşım’, sahneye gelen ve Shirley Bassey’in ünlü ‘Hey Big Spender’ şarkısını seslendiren MASGE’nin şovuna ortak olunca ortaya unutulmaz görüntüler çıkacak.



Kaçakçılar Arkadaşım'ın uçağında...

TOLGSHOW’un ikinci perdesinde ‘Arkadaşım’ pilot, Sarp Bozkurt ise ikinci pilot olarak izleyicinin karşısına çıkacak. Elmas kaçakçısı bir aile ‘Arkadaşım’ın uçağına binince başlarına gelmedik kalmayacak.

25 Film’in yapımcılığını üstlendiği; gizemli yönetmen Fırat Parlak ve Minik müzisyen Özer Atik’in yer aldığı, ekranların en komik, en neşeli ve en yaratıcı programı TOLGSHOW’un 7’nci bölümü 24 Şubat Cumartesi FOX’ta.