19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Tülay Kumaşçı kimdir

Adnan Oktar müritlerinden Tülay Kumaşçı kimdir

13 Temmuz 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Tülay Kumaşçı kimdir

Adnan Oktar'ın müritleri merak ediliyor. A9 TV'de Adnan Oktar tarafından yapılan programda Adnan Hocanın müritlerinden olan Tülay Kumaşçı Hakkında yazmış olduğumuz bu yazıda, kaç yaşındadır, nerelidir ve hakkında merak ettiğiniz tüm bilgileri bulabilirsiniz. Özellikle paylaşmış olduğu bikinili ve dekolte kıyafetleriyle çekinmiş olduğu fotoğraflarla Sosyal Medyada büyük yankı uyandırmış, fiziği ve güzelliği ile büyüleyen sarışın bomba internette en çok aranılan kişiler arasına girmeyi de başarmıştır. 

İstanbul merkezli 5 ilde, Adnan Oktar suç örgütü üyesi oldukları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı çıkartılan 235 kişinin yakalanması için operasyon başlatıldı. Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan ilk açıklamada "Adnan Oktar suç örgütüne yönelik operasyon başlatılmıştır" denildi. Emniyet, 235 şüpheliye yönelik operasyon yürütüldüğünü bildirdi. Emniyet, Adnan Oktar ve destekçilerine 'cinsel saldırı, siyasi ve askeri casusluk, inanç istismarı' suçlamalarının yöneltildiğini açıkladı. Çok sayıda suçtan haklarında gözaltı kararı çıkartılanlar arasında Adnan Oktar da bulunuyor. Oktar'ın operasyonu haber alınca yanındakilerle birlikte hızla evi terk etmeye çalıştığı ancak polis tarafından yakalandığı belirtiliyor. Oktar, sağlık kontrolü için İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Oktar, hastaneye girdiği sırada "İngilizlerin oyunu" dedi. Operasyonda Oktar Babuna'nın da gözaltına alındığı öğrenildi. Babuna, adına yapılan ilik bulma kampanyasıyla tanınmıştı.

Tülay Kumaşçı Kimdir ? ( Biyografisi ) :

Adnan Oktay ile birlikte A9 Televizyonunda program sunan Ermenilerin Kim Kardashianı varsa Adnan Hocanın da Melekleri var diyerek büyük ses getirmişti. İstanbul Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği mezunudur.

Yabancı Dil olarak İngilizce bilmektedir. İstanbul da yaşamaktadır. Doğum tarihini araştırdık ama maalesef bulamadık, dolayısıyla kaç yaşında olduğunu da bilmiyoruz.

Çeşitli Haber sitelerinde ve dergilerde köşe yazarlığı yapmaktadır. Atatürkçü, milliyetçi, dindar birisi olduğunu Yazmayı insanlarla iletişim halinde olmay, Kedileri ve Spor yapmayı çok sevdiğini kendi resmi sitesinde ifade etmiştir.



İŞTE ADNAN OKTAR'IN MÜRİTLERİNİN İSİMLERİ

Tuba Babuna


Didem Ürer


Ebru Altan


Ceylan Özbudak


Yasemin Ayşe Kiriş


Tülin Işıldar Marangozoğlu