25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Ümit Cem Şenol kimdir

Ümit Cem Şenol kimdir yaşı ve boyu araştırılıyor. Hande Yener Ümit Cem Şenol ayrıldı mı merak ediliyor. Hande Yener’in sevgilisi Cem Şenol hakkındaki detaylar merak konusu oldu. Hande Yener'in bu yaz çıkaracağı yabancı albüm sonrasında evlenmeyi düşündüğü nişanlısı Cem Şenol'dan ayrıldığı iddia edildi. 1985 senesinde dünyaya gelen Cem Şenol modellik yapmaktadır.

2 Ağustos 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Ümit Cem Şenol kimdir

Ümit Cem Şenol kim aslen nereli kaç yaşında ve ne iş yapıyor merak ediliyor. Peki Hande Yener kimdir? Hande Yener, evlilik hazırlıkları yaptığı Ümit Cem Şenol’la ayrıldı. Daha önce iki defa küsüp barışan Hande Yener-Ümit Cem Şenol çiftinin, bu kez ilişkilerine nokta koydukları iddia edildi. Şarkıcı ve model, daha önce ayrıldıkları dönemde olduğu gibi Instagram’dan birbirlerini takipten çıkararak, birlikte olan fotoğraflarını da sildi. Çiftin, anlaşamadıkları için nikah masasına oturmadan beraberliklerini sonlandırdıkları konuşuluyor. Sarışın ve renkli gözlü olan Ümit Cem Şenol ekranlarda yeni projelerde yer almayı hedeflemektedir.

 

 

ÜMİT CEM ŞENOL – HANDE YENER AYRILDI MI?

Geçen sene Ümit Cem Şenol’la nişanlanarak evliliğe adım atan Hande Yener'in cephesinden ayrılık iddiası geldi. İkilinin ayrılık nedeninin ise aralarındaki anlaşmazlık olduğu iddia edildi. Ünlü çiftin sosyal medyada birlikte çekilmiş fotoğraflarını silmesi ayrılık iddialarını güçlendirdi. Peki Cem Şenol kimdir?

FOTOĞRAFLARINI SİLDİ!

Şarkıcı ve model, daha önce ayrıldıkları dönemde olduğu gibi Instagram’dan birbirlerini takipten çıkararak, birlikte olan fotoğraflarını da sildi.

Çiftin, anlaşamadıkları için nikah masasına oturmadan beraberliklerini sonlandırdıkları konuşuluyor.

ÜMİT CEM ŞENOL KİMDİR?

1985 senesinde dünyaya gelen Cem Şenol modellik yapmaktadır. Ayrıca oyunculuk eğitimi de alan Cem Şenol bir dönem adı şarkıcı Tuba Ekinci ile anılan ve ekranlarda dikkat çekmeyi başarmıştır. Hande Yener ile nişanlanan yakışıklı manken Cem Şenol Boşnak ve Yunanistan muhaciri bir ailenin evladıdır

Sarışın ve renkli gözlü olan Ümit Cem Şenol ekranlarda yeni projelerde yer almayı hedeflemektedir.