20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Ünlü oyuncu Yeşilmen, kadınlarla mantı açtı

Ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen, Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Uçhisar Kasabasında bulunan Kadıneli Restaurant da kadınlar ile birlikte hamur açıp mantı büktü.

İHA28 Ekim 2016 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Kapadokya bölgesini kısa bir süreliğine gezmeye gelen ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen, Uçhisar beldesinde bulunan Kadıneli Restaurant da kadınlar ile bir araya gelerek burada çalışan kadınlar ile hamur açıp mantı büktü. Kadınlar ile birlikte mantı büken ünlü oyuncu Yeşilmen’in oldukça keyifli olduğu gözlenirken kasabalı kadınlar ile de bir süre yemek üzerine sohbet etti.
 
Kapadokya’yı kısa bir süreliğine gezmeye geldiğini ifade eden ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen burayı yeni keşfettiğini ve burada olmaktan dolayı da son derece mutlu olduğunu söyledi. Yeşilmen, “Bende burada işe başladım. Ta İstanbullardan geldim. 70 tane kadın birleşmiş bende bir destek vereyim istedim bir bayan olarak. O yüzden buradayız. Buraya bayıldım Aslında burayı tesadüfen bulduk. Ben biliyorsunuz evli, çocuklu, gezginim. Gezgin bir anneyim. Burası çok güzel buranın mantısına bayıldım. Bayanların olduğu her türlü projeyi sonuna kadar destekliyorum. Bayanların olduğu her yerde varım. Buraya destek veren belediye başkanını tebrik ediyoruz. Kapadokya’da böyle bir uygulama beklemiyordum. Böyle kısa bir süre için geldik. İnşallah daha sonra buraya uzun bir süre geleceğim. Ben burayı keşfettim ben bir kaşifim. Gezgin starım. Kalabalık bir grup ile geldik. Araştırınca bulunuyormuş. Buranın daha çok desteğe ihtiyacı var” şeklinde konuştu.