25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Vay Başıma Gelenler Bergama'da buluştu

Başrollerini ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici, BKM oyuncusu Metin Keçeci, Merve Altınkaya, Sinan Bengier ve Oya Aydoğan'ın paylaştığı 'Vay Başıma Gelenler' isimli sinema filminin tanıtım yemeği Bergama La Bella otelde yapıldı.

28 Haziran 2013 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Vay Başıma Gelenler Bergama'da buluştu
Yapımcılığını Serdar Aksoy'un senaryosu ve yönetmenliğini Semra Dündar'ın yaptığı "Vay Başıma Gelenler" filminin oyuncuları
düzenlenen yemekte basına tanıtıldı.

Tanıtım yemeğine katılan film oyuncuları birer açıklamalarda
bulunarak oynayacakları roller hakkında bilgiler verdi.

Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini yapan Semra Dündar,
Bergama'nın tarihsel ve doğa olarak çok güzel bir kent olduğunu belirterek,"Bergama UNESCO' nun aday listesinde yer alıyor. Ancak, bu süreçte özellikle bu kentte yaşayan herkesin konuyla ilgili farkındalığının ve bilincinin artırılmasına yönelik gerçekleştirilecek eğitim çalışmaları oldukça önemli. Çekeceğimiz filmde bu konuyu ele aldık. Umarım faydalı olabiliriz" dedi. Ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici ise "Benim memleketimde benden habersiz böyle bir şey olup içinde olmasaydım çok alınırdım. Projede olmaktan mutluyum" dedi. Ünlü klarnetçi Şenlendirici daha sonra sahneye çıkarak klarnetiyle geceye katılan konuklara müzik ziyafeti verdi.