24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Veysel Mutlu kimdir

Mandalinacı Veysel Mutlu nasıl şöhrete kavuştu Mandalinacı Veysel Mutlu kimdir kaç yaşında nerelidir araştırılması üzerine ayrıntıları bu haberimizde sizler için derledik.

22 Ocak 2018 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Veysel Mutlu kimdir

Türkiye'nin konuştuğu mandalinacı Veysel Mutlu yine gündemde! Sosyal medyada pazarda söylediği şarkılarla ünlenen mandalinacı Veysel Mutlu, ilk single’ı ile müzik dünyasına adım atmış oldu. Bursa'da 10 yıldır pazarcılık işi ile uğraşan Veysel Mutlu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabında paylaştığı bir video ile herkes tarafından büyük beğeni toplamıştı. Ünlü prodüktör Polat Yağcı tarafından albüm teklifi alan Mandalinacı Veysel, sözü ve müziği Ahmet Şafak'a, aranjesi Ceyhun Çelikten'e ait olan 'Vay Delikanlı Gönlüm' şarkısını single olarak çıkardı. İşte Veysel Mutlu kimdiri ile ilgili ayrıntılar hayatı ve kariyeri...


Farklı sesi ve kendine has yorumu ile söylediği Ahmet Şafak'ın ‘Vay Delikanlı Gönlüm’ şarkısıyla kısa sürede milyonlarca kişiye ulaşan Veysel Mutlu, müzikseverlerin sosyal medyadaki isteği ve ısrarı üzerine ilk teklisini piyasaya çıkardı.

"Çılgın Mandalinacı" olarak bilinen pazarcının sosyal medya hesaplarında 135 bin takipçisi bulunuyor.

Bursa'da 10 yıldır pazarcılık yapan Veysel Mutlu (21), tezgâhın başında söylediği şarkı ve türküler ile sosyal medyada fenomen oldu. Videoları 2 milyonun üzerinde izlenen ve 135 bin takipçisi bulunan Mutlu'nun en büyük hayali ise pop müzik şarkıcısı Murat Boz ile aynı sahnede düet yapmak.

Bursa'da 10 yıldır baba mesleği pazarcılık yapan Veysel Mutlu'nun tezgâhının başında söylediği şarkı ve türküler, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Müşterilere türkü söyleyerek mandalina satan Mutlu'nun videoları 2 milyonun üzerinde izlendi. Müşteriler, sosyal medya hesaplarında 135 bin takipçisi bulunan ve 'Çılgın Mandalinacı' olarak bilnen Veysel Mutlu ile fotoğraf çektirmek için yarışıyor.


MURAT BOZ: İLGİLENECEĞİM BU KARDEŞİMLE

Veysel Mutlu'nun Instagram hesabı üzerinden paylaştığı 'Vay Delikanlı Gönlüm' şarkısı 2 haftada 500 bin izleyiciye ulaştı. Çok sayıda ünlünün beğenisini toplayan videoyla ilgili şarkıcı Murat Boz da yorum yaptı. Boz, videounun altına, ''Yetenek her yerde yetenek...Bu zamanda mandalina bulmak zor, ilgilenicem bu kardeşimizle :)'' mesajıyla alkış emojisi koydu.




Bursa’da 10 yıldır pazarcılık yapan Veysel Mutlu, pazarda çekilen amatör bir video ile başlayan yolculuğunu ilk single’ı ile taçlandırdı. Poll Production etiketiyle dijital platformlarda yer alan ‘Vay Delikanlı Gönlüm’ şarkısına Kemal Başbuğ yönetmenliğinde video klip çekildi.

Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleşen çekimlerde, Veysel Mutlu’nun mandalinacı kimliği seyirciye aktarıldı. Mahalle dekorunun oluşturulduğu klipte 50 kişilik bir cast yer aldı. Türkiye’nin sarı yelekle tanıdığı Veysel Mutlu, aynı kıyafetlerle kamera karşısına geçti ve videonun dokusu korundu.
 

MANDALİNACI VEYSEL MUTLU KİMDİR?

Mutlu 10 yıldır pazarcılık yaptığını belirterek, "Yaklaşık 5-6 senedir şarkı söylemeye başladım. Şarkı söylemeye başlayınca mandalinayı, portakalı şarkılara almaya başladım. "Mandinalar ne güzel tarzı" bir şeyler yazdım. Pazardaki müşterilerden yaklaşım çok iyi oldu. Ben de daha çok gayret etmeye başladım. Instagram'da attığım gibi birden artmaya başladı. 2 haftalık bir sürede oldu. 3-4 bin takipçim vardı, şimdi 133 bine çıktım. Beni seven insanlar çok" dedi. 6 kardeşin en küçüğü olan Veysel Mutlu, en büyük hayalinin Murat Boz ile düet yapmak olduğunu söyledi. Mutlu, şöyle dedi: ''6 yıldır tezgâhın başında şarkı söylüyorum. İnsanların tepkileri beni çok mutlu ediyor. Artık şarkılarıma meyveleri katmaya başladım.
 

Müşterilerin de oldukça dikkatini çekiyor. 2 haftlalık sürede videolarım yükselişe çıktı. Bütün sevenlerim ve arkamda duranlar sağ olsun. Takipçi sayım 135 bini aştı. Videolarım 2 milyonun üzerinde izlendi. Müşteriler, pazarda benimle fotoğraf çekinmek istiyorlar. Aldığım tepkiler çok güzel. Pazada 6 yıldır şarkı söylüyorum ama videolarımın böyle ilgi göreceği aklıma gelmedi.

 

Yarışmacı olmasam bile konuk olarak o sahnede şarkı söylemek istiyorum. Murat Boz ile Gökhan Özoğuz ile Acun ağabey ve Hadise abla ile tanışmak görüşmek istiyorum. En büyük hayalim Murat Boz ağabeyim ile o sahneyi paylaşmak. Benim için en büyük mutluluk Murat Boz ile o sahnede şarkı söylemek olur.''