24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Westworld yıldızı Evan Rachel Wood kimdir?

Westworld’ün yıldız oyuncusu Evan Rachel Wood şok bir itirafta bulundu. Evan Rachel Wood kimdir? Evan Rachel Wood kariyeri ve hayatı haberimizde.

29 Kasım 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Westworld yıldızı Evan Rachel Wood kimdir?

Yeni dizi Westworld’ün yıldız oyuncusu Evan Rachel Wood iki kez tecavüze uğradığını açıkladı. Bu gerçek şok etti. 29 yaşındaki ünlü oyuncu Evan Rachel Wood, hayatıyla ilgili detayları açık yüreklilikle paylaştı. Peki Evan Rachel Wood kimdir?

Rolling Stone dergisine konuşan ünlü oyuncu Evan Rachel Wood, sevgilisi tarafından iki kez tecavüze uğradığını açıkladı. Wood; “Biz birlikteyken iki kez sevgilim tarafından tecavüze uğradım.  Bir bar sahibi tarafından, farklı iki ortamda… İnsanların daha fazla sessiz kalması gereken bir zamanda yaşadığımıza inanmıyorum. Dünyamızda küstah bir bağnazlık ve seksizme daha fazla yer vermemeliyiz.” diye konuştu.

Wood, 22 yaşındayken intihara teşebbüs ettiğini de açıkladı. Ancak Wood’a göre bu hayatındaki en kötü dönem. Evan Rachel Wood, daha önce Marilyn Manson’la olan birlikteliğiyle gündeme gelmişti.

EVAN RACHEL WOOD KİMDİR?

1987 yılında North Carolina’da doğan Evan Rachel Wood’un oyunculuk hayatı başarılarla dolu. 2 kez Golden Globes ödüllerinde adaylık alan Evan, kariyerinde birçok dizi ve filmde oynadı. Little Secrets, Simone, Thirteen, The Missing filmleriyle gençlik dönemlerinde tanınan Evan Rachel animasyon filmlerinde de seslendirmeler yaptı. King of California, The Life Before Her Eyes, Across the Universe ve The Wrestler filmleriyle yıldızı parladı. The Ides of March, A Case of You, Into the Forest son dönemlerde oynadığı filmler oldu. Son olarak Westworld dizisiyle tanınan güzel oyuncu daha önce True Blood dizisinde de yer almıştı.