19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Yıldız Tilbe 14 Şubat Sevgililer Günü şarkısı

Yıldız Tilbe Al Sana 14 Şubat dinle Yıldız Tilbe 14 Şubat Sevgililer Günü şarkı sözleri nedir?

14 Şubat 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Yıldız Tilbe 14 Şubat Sevgililer Günü şarkısı

Gençlerin eşlik ettiği klibe, 14 Şubat'ta 'Çare Yıldız Tilbe' sloganı damgasını vurmuştu. Yıldız Tilbe'nin sevgililer günü için klipte söylediği şarkı ise sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Yıldız Tilbe sevgililer günü reklamı için Gülben Ergen'in 'Kandıramazsın Beni' olarak seslendirdiği şarkının sözleri değiştirilmişti ve özel bir klip çekilerek yayınlanmıştı. Tilbe, Sevgililer Günü için yeni bir şarkı daha yayınladı. Özdemir Müzik etiketiyle piyasaya çıkardığı son albümünün içerisinde yer alan Sevgililer Günü şarkısına klip çeken Yıldız Tilbe, geçtiğimiz sene 13 Şubat günü yeni klibini müzikseverlerin beğenisine sundu. Peki Yıldız Tilbe kimdir? İşte hayatı kariyeri ve hakkında merak edilenler..
 

YILDIZ TİLBE SEVGİLİLER GÜNÜ ŞARKISI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ



YILDIZ TİLBE 14 ŞUBAT ŞARKISININ SÖZLERİ

Sevgililer günü yine gelirken herkes ayrı bir panikken, ay ortasında cepler delikken çiçekçi abla gülerken kokudan hediye olur mu, mumlu yemek doyurur mu? Ya aç kalırsın ya ödül alırsın iade farkı yok mu? Emojiler kalpli yazışmalar, kıymetli. Peluş ayıymış, kalpli balonmuş hiç almasak olur mu? Al sana 14 Şubat, Timeline'ın haline bak! Her fotoda ayrı tad, gösteriş olsun maksat. 1,2,3,4 tamam, daha da kutlayamam. Aşkı da yalnızlığı da bir güne sığdıramam. Her sene 14 şubat atlatamazsın rahat, her fotoda aynı kalo, gösteriş olsun maksat 1, 2, 3, 4 kere denedik olmadıişte! Sevgililer Günü'nde çare Yıldız Tilbe! Selam yalnızlık biz geldik.

Yıldız Tilbe, 14 Şubat sevgililer günü için ilk kez bir reklam filminde rol aldı. Gençlerin eşlik ettiği klibe, 14 Şubat'ta 'Çare Yıldız Tilbe' sloganı damgasını vurdu. Yıldız Tilbe'nin sevgililer günü için klipte söylediği şarkı ise sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yıldız Tilbe sevgililer günü reklamı için Gülben Ergen'in 'Kandıramazsın Beni' olarak seslendirdiği şarkının sözleri değiştirildi ve özel bir klip çekilerek yayınlandı.

YILDIZ TİLBE’DEN İKİNCİ SEVGİLİLER GÜNÜ ŞARKISI

Şşşt

Birazcık oradan

Birazcık buradan

Biraz da şuradan öpeyim mi?

Dudaklarında, ayaklarında

Her tel saçında gezeyim mi?

Gözlerimi açmadan

Sesimi çıkarmadan

Kimseye duyurmadan seveyim mi?

Bak aşkım bak

On dört Şubat

Nice yıllar aşkımıza

Bak aşkım bak

On dört Şubat

Sevgililer günü bir gün

Ben sana ölürüm her gün

Sevgililer günü bir gün

Ben seni severim her gün

Sevgililer günü bir kez

Sen benim aşkımsın

Bunu bilsin herkes

Sevgililer günü bir kez

Sen benim aşkımsın

Bunu bilsin herkes

Kilitlenmişsem anahtarımsın

Ateşlenmişsem ilacımsın

Sen benden fazla bana âşıksın

Gönül dolusu heyecansın

Sen ülkesin, ben şehir

Sen zindansın, ben esir

Sana her şey verilir

Sen hayatsın

Bak aşkım bak

On dört Şubat

Nice yıllar aşkımıza

Bak aşkım bak

On dört Şubat

Sevgililer günü bir gün

Ben sana ölürüm her gün

Sevgililer günü bir gün

Ben seni severim her gün

Sevgililer günü bir kez

Sen benim aşkımsın

Bunu bilsin herkes

Sevgililer günü bir kez

Sen benim aşkımsın

Bunu bilsin herkes



Yıldız Tilbe kimdir?

Yıldız Tilbe (16 Temmuz 1966, İzmir), Zaza ve Kürt asıllı Türk şarkıcı, besteci ve şarkı sözü yazarı.

İzmir'in Konak ilçesine bağlı Gültepe semtinde gecekondu mahallesinde doğmuş olan Yıldız Tilbe ailesinin altı çocuğundan en küçüğüdür. Ailesi içinde "Yadigar" takma adıyla hitap edilmiştir. Annesinin adı Altun, babasının adı Ali'dir. Orta ikinci sınıfta okuduğu Mustafa Rahmi Balaban Okulu'nda eğitimini bırakmak zorunda kalmıştır.Çok küçük yaşlardan beri şarkı söylemeye başlamıştır. 18 yaşından önce evlenmiştir. Sezen Burçin (d.1985) adında bir kız çocuğu oldu.1989 yılında boşandı.. Daha sonra 5 yıl evli kaldığı Güngör Karahan'dan ayrılmıştır. Sonraları İzmir'de çeşitli gece kulüplerinde şarkıcılık yapmaya başlamıştır.Sahneye ilk olarak 1990 yılında Cengiz Özşeker'in patronu olduğu bir klüpte başlamıştır. 1991 yılının sonlarında Sezen Aksu, Tilbe'nin ismini duyup kendisini dinlemeye gelmiş ve vokalistlik teklif etmiştir. İki sanatçı tanışmış, Tilbe vokalistlik teklifini kabul ederek İstanbul'a gelmiş, Sezen Aksu'nun evine taşınmıştır. Sezen Aksu'ya konserlerinde ve albümlerinde vokallik yapmıştır. Sezen Aksu ile yolları ayrıldıktan sonra İstanbul'un gece kulüplerinde şarkı söylemeye başlamıştır. Bu sırada Cem Özer'in "Laf Lafı Açıyor" isimli programında solistlik teklifi almış ve bir süre programın solisti olarak şarkı söylemiştir. Bu programda kazandığı ün ile albüm teklifleri alarak 1994 yılının yazında ilk klibini Cenk Torun'la birlikte oynadığı "Delikanlım" adlı parçaya çekti. Bu yıllarda birçok sanatçıya hit olan şarkılar vermiş, vokaller yapmıştır.1996 yılında narkotik şube tarafından sanatçının evine yapılan baskında bir miktar esrar bulunmuş ve Tilbe üç gün gözaltında tutulmuş ardından serbest bırakılmıştır. Esrardan kurtulmak için Balıklı Rum Hastanesinde bir süre tedavi görmüştür.Yazdığı şarkılarda hüzün, aşk ve ayrılık konularını edinmiş olan Yıldız Tilbe şarkıları ve bestelerinde romantik konuları işlemiştir Tarz olarak pop ile başlamış ve repertuvarını genişleterek arabesk, halk müziği ve sanat müziği formlarını da kullanmıştır.2006 yılında yayınlanan ve sanatçının maxi-single çalışması olan Tanıdım Seni, 6 şarkı ve 2 versiyonla toplamda 8 şarkı barındırıp, sanatçının 11. albümüdür. Albümdeki tüm şarkıların söz ve müziği Yıldız Tilbe'ye aittir.2012 yılının başlarında TRT Müzik kanalında 5 hafta süren "Şarkıların Yıldızı" adlı müzik programı yapmıştır. Program daha sonra TRT'nin maddi imkanlarının yetersizliği gerekçesi ile yayından kaldırılmıştır. 28 Ekim 2012 tarihi itibariyle her pazar akşamı Flash TV'de yayınlanan "Yıldız Tilbe ile" isimli televizyon programıyla ekranlara geri dönmüştür.
Albümleri
*1994: Delikanlım
*1995: Dillere Destan
*1996: Aşkperest
*1998: Salla Gitsin Dertlerini
*2001: Gülüm
*2002: Haberi Olsun
*2003: Yürü Anca Gidersin
*2004: Yıldız'dan Türküler
*2004: Sevdiğime Hiç Pişman Olmadım
*2005: Papatya Baharı
*2006: Tanıdım Seni
*2008: Güzel
*2009: Aşk İnsanı Değiştirir
*2010: Hastayım Sana
*2011: Oynama
*2013: Yeniden Eskiler Arabesk
2014: Şivesi Sensin Aşkın