19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Reyting 21 Kasım sonuçları açıklandı

21 Kasım tarihli reyting sonuçları açıklandı. Peki reyting sonuçlarına göre hangi Tv programı birinci oldu?

22 Kasım 2017 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Reyting 21 Kasım sonuçları açıklandı

21 Kasım reyting sonuçları Salı gününü kazananını kim? Salı gününün total, AB ve ABC1 sonuçları neler oldu? sorusu merak ediliyor.  Reyting sonuçları vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Ver Elini Aşk, Kadın dizisi ve Ufak Tefek Cinayetler 21 Kasım reyting sonuçlarında ilk sırada yer alabilmek için yeni bölümlerini diziseverlerle buluşturdu. Her salı kıyasıya rekabetin yaşandığı reytinglerde günün kazananı ise sabah saatlerinde ortaya çıktı. Peki, haftanın başlangıcında total, AB ve ABC1 sonuçları nasıl şekillendi?

21 Kasım reyting sonuçları salı günü ekranad yerini alan projeler arasından hangisinin diziseverler tarafından daha fazla tercih edildiğini ortaya koydu. Kanal D'nin sevilen dizisi Ver Elini Aşk yeni gününde ekrana gelirken Kaan'ın Sue bebeği Ayperi'den almaya çalışması dizide gündem oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) dizisinde ise Hızır Çakırbeyli'nin Meryem'e karşı yaptığı uyarılarda haklı olduğu ortaya çıktı.

Kadın dizisinin son bölümünde ise Nisan'ın babasının fotoğrafını çöpe atması Bahar'ı oldukça öfkelendirdi. Sarp'ın masum olduğunu ifade eden Bahar "Sizin babanız utanılacak bir şey yapmadı" ifadelerini kullandı.  Oya'nın İzmir'e geri dönme kararının damga vurduğu Ufak Tefek Cinayetler ise son bölümünde Pelin ve Merve'nin planının başarılı bir şekilde sonuçlandığını gösterdi.
 

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

EŞKIYA DİZİSİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ (EDHO) 81.BÖLÜM ÖZETİ

"Benim buradan çıkmanın bir yolunu bulmam lazım!"

Hızır, Ekrem'den başka hainlerin de olduğunu fark etmiş, bir an önce hapishaneden kurtulmanın yollarını aramaya başlamıştır. Dışarıda olup bitenlerin sorumlularıyla yüzleşmek ve ailesinin başına gelenlerin hesabını sormak varken eli kolu bağlı oturması mümkün değildir.

Ünal Kaplan, en yakınındaki adam tarafından yıllarca kandırıldığını öğrenir ve yaşadığı suçluluk duygusuyla kendine bir günah keçisi arar. Bir yandan da Hızır'ın dışarıya çıktıktan sonra yapacaklarından nasibini almamak için kolları sıvayacaktır. Aynı korkuya sahip olan diğer isim Ekrem ise yapacağı bir hamleyle dengeleri değiştirecektir.

Hala firar durumunda olan İlyas'ın öfkesi, Mürsel'i bir türlü köşeye sıkıştıramadığı için günden güne artar. Ne zaman nereden çıkacağı belli olmayan Mürsel de hapishanedekileri bitirme konusunda kararlıdır. Tipi'den sonra sıra Kimsesiz Yaşar'dadır.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 5.BÖLÜM ÖZETİ

Ufak Tefek Cinayetler dizisinde bu hafta Sarmaşık’ta soğuk savaş başladı! Kliniği mühürlenen Oya ne yapacak? Merve bu hamlesinin ardından hiç tanımadığı düşmanlar kazanıyor. Merve’nin korku cumhuriyetiyle Oya’nın sevgi cumhuriyeti karşı karşıya geliyor!

Merve, Oya’nın hayatla en güçlü bağı olan mesleğini elinden almaya kalkarak kendi sonunu hazırladı. Oya, çok öfkeli. Merve’nin bu hamlesine karşılık büyük bir patlama yaşayacak. Arzu ise, atağa geçiyor. Boşanma davası sürecinde Mehmet için zor günler başlıyor.

Sarmaşık’ta soğuk savaş tüm acımasızlığıyla sürerken cepheler arası bir aşk yeşeriyor. Tam da Oya, büyük bir darbe almışken! Oya’nın Sarmaşık’ta kalması ve savaşmaya devam etmesi için en büyük sebep ne

İşte total sonuçlar ve 21 Kasım'ın lideri...

AB sonuçları ve sıralamaları...

 

ABC1 sonuçları ve elde edilen puanlamalar..

 

Reyting nedir?

Reyting temel olarak hangi programın ve televizyon kanalının ne kadar izlendiğini ortaya çıkaran sistemin adıdır. Bu ölçümler belirli sayıdaki deneklerin televizyonlarına takılan cihazlar aracılığı ile gerçekleştirilir. Bu cihazların nerede ve kimde olduğu bilinmez. Son bilgilere göre yaklaşık 2200 evde reyting ölçüm cihazı olduğu biliniyor.