20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

24'ten yeni program: Tekno Alan

Teknolojiyi yakından takip edenler için kaçırılmayacak bir program başlıyor. 'Tekno Alan' 8 Ekim Cumartesi saat 14:15’te 24'te.

7 Ekim 2016 Cuma 07:00 - Güncelleme:
24'ten yeni program: Tekno Alan
Dijital dünyadaki son gelişmeleri öğrenmek isteyenlere; hayatın her alanında yanımızda olan, adeta yaşamımızın  vazgeçilmez bir parçası haline gelen teknolojiyi yepyeni bir programla anlatıyoruz.
 
Gelişen teknolojinin hayatımıza kattığı yenilikler, gelecekten haberler ve teknolojiye dair merak edilenler Merve Maviş Sunay’ın sunumuyla ‘Tekno Alan’da ekrana geliyor.
 
TEKNOLOJİ MERAKLILARI EKRAN BAŞINA!
 
Her hafta teknolojinin farklı alanlarına ışık tutan ‘Tekno Alan’ dopdolu içeriğiyle bilişim dünyasında yeni alanlar açıyor.
 
Hızla gelişen ve dinamik yapısıyla hayatımızın vazgeçilmez bir parçası olan teknolojinin kapıları 24'te açılıyor. Birbirinden ilgi çekici konular ile merak ettiğiniz ürünleri bilinmeyen yönleriyle severek kullanmanıza yardımcı oluyoruz.  
 
Teknolojinin püf noktalarının, ürün incelemelerinin, özel röportajların, dünyaca ünlü markalardan merakla beklenen yeni gelişmelerin haberlerinin yer aldığı ve teknoloji severlerin tek adresi ‘Tekno Alan’ 8 Ekim Cumartesi saat 14:15’ten itibaren 24'te.