20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

26 Mart reyting sonuçları birincisi belli oldu

26 Mart reyting sonuçlarına göre gecenin birincisi az önce belli oldu. FOX TV’nin iddialı dizilerinden Kadın mı yoksa ATV’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz mı? Kimin birinci olduğu reyting rakamları sonucu ortaya çıktı. 26 Mart akşamı da üst sıralarda diziler üst sıralarda yer aldı. Kanal D’de ekranlara gelen Yüzleşme reyting kurbanı olarak seyirciye erken veda etti. Total’de reytinglerde Kadın birinci sırada yer alırken, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ikinci sırada yer aldı.

27 Mart 2019 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
26 Mart reyting sonuçları birincisi belli oldu

26 Mart reyting sonuçları açıklandı. Televizyon dizilerini ve programlarını yakından takip edenler merak sonuçları araştırıyor. 26 Mart akşamı da reytinglerde diziler ön plana çıktı. FOX TV’nin iddialı dizilerinden Kadın mı yoksa ATV’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz mı? Kimin birinci olduğu reyting rakamları sonucu ortaya çıktı. Kanal D’de ekranlara gelen Yüzleşme reyting kurbanı olarak seyirciye erken veda etti. Total’de reytinglerde Kadın birinci sırada yer alırken, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ikinci sırada yer aldı. 

26 MART REYTİNG SONUÇLARI

TOTEL

 

 

AB

 

 

GEÇEN HAFTAKİ REYTİNG SONUÇLARI NASILDI? 19 MART 2019

AB

TOTAL

 

REYTİNG SONUÇLARI (25 MART 2019)

 

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

 

25 Mart tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı. Total'de TRT1'de ekrana gelen "Türkiye-Moldova 2020 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu Karşılaşması" 1.sırada yer alırken, 2.sırada Show TV'de ekrana gelen "Çukur" dizisi, 3.sırada "Fatih Portakal ile Fox Ana Haber" yer aldı. AB'de ise 1.sırada "Türkiye-Moldova 2020 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu Karşılaşması"  yer aldı.

 

AB

TOTAL

 

REYTİNG NEDİR?

 

Ölçümünün İngilizce karşılığı Audience Measurement olup, izlenme oranı, izlenme payı ve benzer verilerin sağlanması amacıyla yapılan ölçümlerin tümüdür.

 

İzleyici Oranı (reyting) ortalama izlenme oranıdır. Bir program diliminde veya zaman diliminde her dakikaya düşen ortalama izleyici yüzdesini gösterir.

 

İzlenme Payı, bir kanalın belli bir zaman diliminde toplam izleyiciden almış olduğu payı gösterir. TNS ölçümün yapılacağı illerde bir araştırma yaparak orada yaşayanların bölgede yaşayan insanların demografik özellikleri ve sosyo-ekonomik statüleri hakkında ayrıntılı bilgi toplar. Ardından söz konusu bölgenin yapısını temsil etme yeteneğine sahip ailelerden oluşan bir izleyici paneli oluşturulur.