19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Survivor gecenin birincisi kim? 9 Nisan reyting sonuçları duyuruldu!

9 Nisan Salı günü reyting sonuçları az önce duyuruldu. Televizyon programlarını ve dizileri yakından takip edenlerin dün akşamdan beri merakla beklediği sonuçlar az önce geldi. Herkes hem AB’de hem de Total’de kimin zirvede olduğunu merak ediyor. FOX TV’nin sevilen dizisi Kadın 57. Son bölümüyle AB’de ve Total’de birinci olurken, ATV’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz AB’de ve Total’de 3. Oldu. TV8’in sevilen yarışma programı Survivor ise AB’de ve Total’de 5. Sırada yer aldı. Merak ettiğiniz diğer ayrıntılar haberimizin detaylarında yer almakta

10 Nisan 2019 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Kadın, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Survivor gecenin birincisi kim? 9 Nisan reyting sonuçları duyuruldu!

 

9 Nisan reyting sonuçları az önce açıklandı. Medyayı yakından takip edenlerin merakla beklediği sonuçların duyurulması sonrası herkes 9 Nisan Salı günü hem AB’de hem de Total’de kimin birinci olduğu arama motorlarında araştırılmaya başladı. Herkes FOX TV’de Kadın dizisinin, ATV’de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve TV8’de ekranlara gelen Survivor arasında kimin birinci olduğu, Total’de ve AB’de sıralamanın nasıl olduğunu merak ediyor. Severek izlenilen Kadın dizisi 57. Son bölümüyle hem AB’de hem de Total’de birinci oldu. Merak ettiğiniz diğer ayrıntılar haberimizin detaylarında yer almakta

9 NİSAN REYTİNG SONUÇLARI

AB

TOTAL

 

2 NİSAN REYTİN SONUÇLARI

AB

TOTAL

REYTİNG NEDİR?

Ölçümünün İngilizce karşılığı Audience Measurement olup, izlenme oranı, izlenme payı ve benzer verilerin sağlanması amacıyla yapılan ölçümlerin tümüdür.

İzleyici Oranı (reyting) ortalama izlenme oranıdır. Bir program diliminde veya zaman diliminde her dakikaya düşen ortalama izleyici yüzdesini gösterir.

İzlenme Payı, bir kanalın belli bir zaman diliminde toplam izleyiciden almış olduğu payı gösterir. TNS ölçümün yapılacağı illerde bir araştırma yaparak orada yaşayanların bölgede yaşayan insanların demografik özellikleri ve sosyo-ekonomik statüleri hakkında ayrıntılı bilgi toplar. Ardından söz konusu bölgenin yapısını temsil etme yeteneğine sahip ailelerden oluşan bir izleyici paneli oluşturulur.