19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Ahmet Altan'dan iç savaş çağrısı

FETÖ'nün tetikçisi Taraf'ın eski Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan, bugün skandal bir yazıya imza attı. Altan bir internet sitesinde yazdığı köşe yazısında “Tanklar İstanbul’un mahallelerine girmeden Türkiye’de iç savaş olmaz.” diyebilecek kadar haddini aştı.

Star.com.tr6 Ocak 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Ahmet Altan'dan iç savaş çağrısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti düşmanlığıyla bilinen Taraf gazetesinin eski Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Altan, bugün Haberdar isimli internet sitesinde adeta iç savaş çağrısı yaptı. 

"Tanklar İstanbul’un mahallelerine girmeden Türkiye’de iç savaş olmaz" diyen Ahmet Altan, adeta terör örgütünün terörist saldırılarını İstanbul'da yoğunlaştırmalarını istedi.

Altan yazısında, "Çok bilinen bir deyiş vardır gazeteciler arasında, “İstanbul’a kar yağmadan Türkiye’ye kış gelmez” derler… Ülkenin dört bir yanında yollar kardan kapansa da İstanbul medyasının ülkede kış olduğunu anlaması için karın kendi şehrine yağdığını görmesi gerekir. O deyişe galiba bir yenisini ekleyeceğiz. Tanklar İstanbul’un mahallelerine girmeden Türkiye’de iç savaş olmaz.” dedi.

Altan'ın bu skandal yazısını, gazeteci Hasan Cemal'in de Twitter hesabından paylaşması dikkat çekti.