23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Aşk Kafe Bitti mi? - Kemal Doğulu açıkladı!

Star TV'nin sevilerek izlenen gündüz kuşağı programı Aşk Kafe Kemal Doğulu'nun sunumu ile ekrana geliyordu. Aşk Kafe bitti mi merak edenler için Kemal Doğulu'dan açıklama var.

7 Kasım 2016 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Aşk Kafe Bitti mi? - Kemal Doğulu açıkladı!

Star TV yaz sezonunda gündüz kuşağı programı olarak Aşk Kafe’yi ekranlara getirdi. Evlilik programlarının ara verdiği dönemde yayınlanan Aşk Kafe izleyici tarafından sevildi. Kemal Doğulu’nun sunduğu programa özellikle Kemal Doğulu hayranları da oldukça ilgi gösterdi.

 

İzleyiciler ise yaşanan son gelişme ile şok yaşadılar. Aşk Kafe yayından kaldırıldı. Aşk Kafe’nin bitme nedeni olarak yaşanan herhangi bir anlaşmazlık ya da kötü bir neden yok. Yeni sezonla beraber Kısmetse Olur gibi gündüz kuşağında yer eden programların başlaması, Aşk Kafe’nin izlenme oranlarını düşürdü. Aşk Kafe’nin bitmesinin nedeni olarak reytinglerin olduğu düşünülüyor.

 

3 haftalık yayın serüveni son bulan Aşk Kafe’nin bitişi ile ilgili yapım şirketinden herhangi bir açıklama gelmedi. Ancak sunucusu Kemal Doğulu sosyal medya hesabından konu ile ilgili bir açıklama yaptı.

 

 

 

Kemal Doğulu Aşk Kafe’nin bittiğini ancak kendisinin Kasım ayında İBS yani İşte Benim Stilim ile geri döneceğini duyurdu.