25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Beren Saat’in yeni dizisi!

Beren Saat geçen sezon oynadığı Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan’dan ayrıldı. Yeni sezonda herhangi bir dizide oynayıp oynamayacağı merak edilen Beren Saat’ten haber var. Beren Saat yeni dizi sorularına cevap verdi.

7 Ekim 2016 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Beren Saat’in yeni dizisi!

Beren Saat ekranların en sevilen yüzlerinden. Oynadığı diziler çok sevildi ve çok izlendi. Özellikle Aşk-ı Memnu dizisiyle ünü yurt sınırlarını aşan Beren Saat en son Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan dizisiyle ekrana geldi. Dizinin yeni sezonunda rolünü Nurgül Yeşilçay’a devreden Beren Saat’in yeni sezonda yeni bir projede yer alıp almayacağı merak ediliyor.

 

Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan’dan ayrılma nedeni ile çok fazla söylenti vardı. Bunlardan biri de hamile olması ile ilgiliydi. Ancak böyle bir şeyin söz konusu olmadığı ortaya çıktı. Dizinin yeni sezonunda zaman atlayacak ve bundan dolayı Beren Saat Kösem Sultan’ın yaşlılığını oynamayacak onun yerine yaşlılığını Nurgül Yeşilçay canlandıracak.

Beren Saat’in diziden ayrılması ile yeni sezonda yeni bir dizi ile karşımıza çıkıp çıkmayacağı sevenleri için merak konusu. Hakkında birçok projeyi reddettiği söylentileri çıkan oyuncudan açıklama geldi. Sevenlerini mutlu eden açıklamada Beren Saat: "Sevdiğim projeyi seçtim, reddedilenleri konuşmaya gerek yok!"

Böylelikle Beren Saat’in yeni bir dizi ile bu sene ekranlarda olacağı kesinleşti. Beren Saat’in yeni dizisi ile ilgili bilgiler de önümüzdeki günlerde paylaşılması bekleniyor.