25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Beyaz Show neden yok? Beyaz Show ne zaman yayınlanacak

Kanal D’nin sevilen eğlence programı Beyaz Show neden yok? Beyaz Show bu akşam Kanal D yayın akışında gözükmüyor. Geçtiğimiz hafta Berlin’den yayınlanan Beyaz Show ne zaman yayınlanacak? Programın yeni bölüm tarihi belli oldu.

25 Kasım 2016 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Beyaz Show neden yok? Beyaz Show ne zaman yayınlanacak

Kanal D’nin ilgiyle izlenen ve izleyenlere kahkaha tufanı yaşatan programı Beyaz Show neden yok? Yeni bölüm Beyaz Show ne zaman yayınlanacak? Yıllardır Kanal D ekranlarında ilgiyle izlenen, sevilen program Beyaz Show, bu hafta Kanal D yayın akışında gözükmüyor. Beyaz Show’un bu hafta yayınlanmayacak oluşu, Beyaz Show bitti mi? sorusuna neden oldu. Ancak Beyaz Show bitmedi.

Formatı değişen program geçen hafta Berlin’den canlı yayınlanmıştı. Beyazıt Öztürk’ün enerjik ve sempatik sunumuyla ekranlara gelen Beyaz Show yeni sezonu bu programla açmıştı. Ancak Beyaz Show bu hafta yayınlanmayacak. Birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve konuklarıyla birlikte hazırladığı skeçleriyle kahkaha tufanı yaşatan Beyaz Show’un yeni bölüm konukları da belli olmadı. Beyaz Show yeni sezon bölümleri yurt dışında çekilip yayınlanacak. Bu nedenle program iki haftada bir yayınlanacak. Beyaz Show yeni bölüm 2 Aralık Cuma akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

BEYAZ SHOW’DA GEÇEN HAFTA NELER YAŞANDI?

Beyaz Show’ın ilk bölümünde Hakan Altun, "Telefonun Başında" ile stüdyoya giriş yapınca Berlin’de adeta yer yerinden oynadı. Beyaz ve Ayla Çelik’in birlikte seslendirdiği yılın düeti "Bağdat", dinleyen herkesin yine kulağının pasını sildi. Yılın en hareketli şarkılarına imza atan Simge Sağın, söylediği birbirinden güzel şarkılarla stüdyoda ve ekran başındaki herkesi eğlendirdi. Beyaz’ın hazırladığı "Birbirine Benzeyen Ünlüler" bölümü, izleyen herkesi güldürdü. Gecenin sürprizini ise Serenay Sarıkaya yaptı. "Telefonun Başında" şarkısını söyleyen Serenay, izleyen herkesi güzel sesiyle adeta büyüledi."Ben Bilmem Eşim Bilir" yarışmasının fenomen çifti Esra ve Sabit Şimşek, hem günlük hayatlarını hem de programda yaşadıklarını anlatırken stüdyoda kahkaha tufanı koptu. Geçtiğimiz hafta "Yılın En İyi Çıkış Yapan Solisti" ödülünü kazanan Eypio & Burak King, "Günah Benim"şarkısıyla Türkiye’deki izleyicilerden sonra Berlin’de bulunan izleyicilerin de gönlünü kazanmış oldu.