18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Caner Çalışır'ın son durumu! - Hastaneden açıklama var!

Sosyal medyada hatırı sayılı izleyici kitlesi olan Caner Çalışır'ın son durumu nedir, merak edenler için hastaneden açıklama geldi.

27 Ekim 2016 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Caner Çalışır'ın son durumu! - Hastaneden açıklama var!

Sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesi bulunan ve çok sayıda ünlü tarafından tanınan Caner Çalışır'ın bugün yoğun bakıma kaldırıldığı haberi geldi. Ünlülerin sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla hastaneye kaldırıldığı haberi gelen Caner Çalışır ile ilgili ilk resmi açıklama yattığı hastaneden geldi:

 

CANER ÇALIŞIR İLE İLGİLİ İLK AÇIKLAMA

 

Caner Çalışır'ın ilk müdahalesi acil serviste yapılmıştır. Kalp yetmezliği, dilate kaardiyomiyopati ve çoklu organ yetmezliğinin izlenmesi üzerine hastamız yoğun bakım ünitesine alınmıştır. Hastamızın durumunun düne göre daha iyi olduğu gözlenmiştir. Ancak hayati riski devam etmektedir"

 

CANER ÇALIŞIR İLE İLGİLİ SOSYAL MEDYADAN YAPILAN PAYLAŞIMLAR

 

 

Keremican Durmaz takipçilerine Caner'in son durumunu paylaştı:

"Caner'im kağıt kalem isteyip "ablan star" yazmış. Dün olduğundan daha iyi. Az önce gördüm çok daha iyiydi. Allah dualarımızı kabul etti. Herkese çok teşekkür ederim. Dualarını eksik etmeyin, Allah'tan ümit kesilmez. Bizi bırakmayacak inşallah."

 

 

 

 

Demet Akalın 

 

"O kadar uzuldumki 😔😔insallah Allah gencligine acir😞😞😞butun icorganlari iflas etmis..ahh be guzel cocuk insan bakmazmi kendine.. Alllh sifa versin ve yogun bakimdan cikarsin umarim.hayat ne kisa ne garip hic kalp kirmamak lazim buraya sabaha kadar yaziosnz ya rahatliyosunuz ya hani !!!!yaslisin cirkinsin... siz civi cakicaksiniz biz yaslanicaz hee rahat rahat uyuyun!!!"

 

Kerimcan Durmaz

 

"Arkadaşlar Caner'in tedavisi hala devam ediyor. Hakkında çıkan 'hayatını kaybettiği' yönündeki haberlere inanmayın. Yakın dostları ve ailesi olarak biz yanındayız. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin."

 

Kemal Doğulu

Uyan da yeniden böyle neşeli olalım. Yakışmıyor sana yoğun bakım. Dualarımız seninle Allah acil şifalar versin