19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Gelinim Mutfakta Cansu neden yok

Gelinim Mutfakta Cansu neden yok doğum mu yaptı merak ediliyor. Gelinim Mutfakta son bölümde neler yaşandı? Gelinim Mutfakta'ya yeni katılan yarışmacı kayınvalide Songül ile gelini Halise arasındaki istememe olayı herkesi şaşırttı! Cansu’nun zorunlu vedasına rağmen eleme oylaması yapıldı. Yapılan oylama sonucunda Özlem ve Selen haftanın en düşük puanını alan isimler oldu.

8 Ağustos 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Gelinim Mutfakta Cansu neden yok

Yarışmanın popüler isimlerinden Cansu neden yok, doğurdu mu? Doğacak olan bebeğinin şansı için Gelinim Mutfakta'nın 17. haftasında kaynanası Sevgül Hanım ile birlikte yarışmaya geri dönen Cansu’nun, geçtiğimiz bölümde doğum sancısı tuttu. 

 

Gelinim Mutfakta’da kim elendi? Cansu neden yok, doğurdu mu?

Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta’da geçtiğimiz hafta sürprizlerle dolu gelişmeler vardı. Gelinlerin her gün farklı bir tarifi denediği, kaynanaların ise puanlarıyla birinciyi ve sonuncuyu belirlediği Gelinim Muftakta’da iki veda birden yaşandı. Haftanın finaline bir gün kala yarışmanın iddialı ve sivri dilli isimlerinden biri olan Cansu, yayın esnasında doğum sancısı yaşamaya başladı. Fatih Ürek hemen sağlık görevlilerini çağırdı. İlk müdahalesi stüdyoda yapılan Cansu, hastaneye kaldırıldı. Hem ekran karşısındakiler hem de diğer yarışmacıların aklında aynı soru vardı: Cansu doğum yaptı mı?

Cansu Şöhret ve bebeğinin akıbeti haftanın finali bölümünde belli oldu. Doğum haberini programın başında duyuran Fatih Ürek, anne ve bebeği ziyarete gitti, bu anlar ekrana da yansıtıldı. Cansu adına yarışan ismin kazandığı 5 altın bileziği ve diğer yarışmacıların hediyelerini Cansu'ya takdim eden Fatih Ürek, ardından yarışmacının ve Duru bebeğin dinlenmesi için odadan ayrıldı. Böylece Cansu, zorunlu olarak Gelinim Mutfakta’dan ayrılmış oldu.