19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Gelinim Mutfakta 89.bölüm heyecanlandırdı

Gelinim Mutfakta 86. bölümde Nurten-Özlem Argün, Çiğdem-Elif Akçam, Sevgül Kıroğlu-Cansu Şöhret ve Suzan Tekin-Şebnem Karataş çiftleri “fırında sebzeli karnıyarık” yemeği ile yarıştılar. Günün en düşük puanını Şebnem alırken; günün birincisi 15 puanla ikinci kez Elif Akçam oldu.

14 Temmuz 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Gelinim Mutfakta 89.bölüm heyecanlandırdı

GELİNİM MUTFAKTA'DA 86.BÖLÜMDE NELER OLDU?

12 TEMMUZ Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler arasındaki gerilimler ve çekişmeler devam ediyor. Birbirinden güzel ve iddiaları gelinler el lezzetlerini yarıştırıp kaynanalardan yüksek puanlar kapmak istiyor. Gelinler bugün "Sucuklu Kuru Fasulye ve Pirinç Pilavı" yemeği ile kıyasıya yarışıyor. Şimdi Gelinim Mutfakta hayranları günün birincisi gelinin kim olduğunu merak ediyor. İşte kaynanaların puanları:

Suzan Kaynana: Şebnem Gelin - 4 puan (kendi gelini) Cansu Gelin - 2 puanÖzlem Gelin - 1 puanElif Gelin - 5 puanNurten Kaynana:Özlem Gelin - 5 puan (kendi gelini)Elif Gelin - 3 puanCansu Gelin - 1 puanŞebnem Gelin - 4 puanÇiğdem Kaynana:Elif Gelin - 5 puan (kendi gelini)Şebnem Gelin - 2 puanCansu Gelin - 1 puanÖzlem Gelin - 4 puanSevgül Kaynana:Cansu Gelin - 1 puan (kendi gelini)Şebnem Gelin - 5 puanElif Gelin - 3 puanÖzlem Gelin - 4 puanGelinim Mutfakta'nın günün kazanan gelini 16 puan ile ELİF hanım oldu. Günün en düşük puanını ise 5 puan ile CANSU hanım aldı.

 

Kanal D’nin sunuculuğunu Fatih Ürek’in yaptığı, çok sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta’nın son bölümünde tartışmaların ve sürprizlerin ardı arkası kesilmedi. Şebnem'in görümcesi Özlem'e sitem dolu bir mesaj gönderdi. Özlem’in yemek yapamadığını iddia ettiği Şebnem’i duygu sömürüsüyle suçlaması tansiyon yükseltti. Nurten Hanım'ın adına gelen çiçek ise yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Tüm bu gelişmelerin ardından ise günün birincisi belli oldu. Gelinim Mutfakta 86. bölümde Nurten-Özlem Argün, Çiğdem-Elif Akçam, Sevgül Kıroğlu-Cansu Şöhret ve Suzan Tekin-Şebnem Karataş çiftleri “fırında sebzeli karnıyarık” yemeği ile yarıştılar. Günün en düşük puanını Şebnem alırken; günün birincisi 15 puanla ikinci kez Elif Akçam oldu.