24 Nisan 2024 Çarşamba / 16 Sevval 1445

Gelinim Mutfakta kim elendi kim birinci oldu

Günün sonuncusu 6 puanla Halise, birincisi ise 16 puanla Özlem oldu. Hafta boyunca en az puanı toplayan Özlem ve Halise son ikiye kaldı. 49 puan toplayan Halise ve kayınvalidesi yarışmaya veda etti. Haftanın birincisi ise 63 puanla Emine oldu. Emine, 5 bileziği almaya hak kazandı.

11 Ağustos 2018 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Gelinim Mutfakta kim elendi kim birinci oldu

Gelinim Mutfakta 10 Ağustos kim elendi?

Gelinim Mutfakta'nın hafta finali olan 110. bölümünde yine bir veda yaşandı. Haftanın son günündeki oyların açıklanması ardından hem haftanın birincileri hem de elenecek ekip belli oldu. Peki, Gelinim Mutfakta’da kim elendi, haftanın birincisi kim oldu?

Günün sonuncusu 6 puanla Halise, birincisi ise 16 puanla Özlem oldu. Hafta boyunca en az puanı toplayan Özlem ve Halise son ikiye kaldı. 49 puan toplayan Halise ve kayınvalidesi yarışmaya veda etti. Haftanın birincisi ise 63 puanla Emine oldu. Emine, 5 bileziği almaya hak kazandı.

GELİNİM MUTFAKTA 9 AĞUSTOS PUAN DURUMU - GÜNÜN BİRİNCİSİ-

GELİNİM MUTFAKTA'DA GÜNÜN BİRİNCİSİ GELİN KİM OLDU?

9 AĞUSTOS Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler arasındaki gerilimler ve çekişmeler devam ediyor. Birbirinden güzel ve iddiaları gelinler el lezzetlerini yarıştırıp kaynanalardan yüksek puanlar kapmak istiyor. Gelinler bugün "Roka Soslu Spagetti" yemeği ile kıyasıya yarışıyor. Şimdi Gelinim Mutfakta hayranları günün birincisi gelinin kim olduğunu merak ediyor.

İşte kaynanaların puanları:

Songül Kaynana: Halise Gelin - 4 puan (kendi gelini)Ezgi Gelin - 3 puanÖzlem Gelin - 1 puanEmine Gelin - 5 puanNurten Kaynana:Özlem Gelin - 1 puan (kendi gelini)Emine Gelin - 5 puanEzgi Gelin - 2 puanHalise Gelin - 3 puanFatma Kaynana:Emine Gelin - 1 puan (kendi gelini)Halise Gelin - 3 puanEzgi Gelin - 1 puanÖzlem Gelin - 5 puanReyhan Kaynana:Ezgi Gelin - 5 puan (kendi gelini)Halise Gelin - 2 puanEmine Gelin - 2 puanÖzlem Gelin - 1 puan

 

Gelinim Mutfakta'nın günün kazanan gelini 13 puan ile EMİNE hanım oldu. Günün en düşük puanını ise 8 puan ile ÖZLEM hanım aldı.

 

 

GELİNİM MUTFAKTA KONUSU NEDİR?

Fatih Ürek’in sunumu ile hafta içi her gün 15:45 de izleyicisi karşısında oluyor. Gelinim Mutfakta programında ilk hafta 4 yarışmacı gelin kaynana oluyor. Her hafta bir gelin kaynana ikilisi birinci olarak ödüle ulaşırken bir gelin kaynana da Gelinim Mutfakta yarışmasına veda ediyor. Fatih Ürek’in sunumuyla gelinler yarışıyor, kaynanalar puan veriyor! Her gün günün birincisi belirleniyor. Günün birincisine herhangi bir ödül verilmezken haftanın birincisi çifte 5 adet altın bilezik ödülü veriliyor.

 

GELİNİM MUTFAKTA SUNUCUSU FATİH ÜREK KİMDİR?

3 Nisan 1966 tarihinde Erzurum'da bir işçi ailesinin 4 çocuğundan biri olarak dünyaya geldi. Ailenin tek erkek çocuğu olan Fatih Ürek'in 3 kız kardeşi ve ablası vardır. Bir sucuk fabrikasından çalışan babası Şerafettin Ürek'in Bursa'ya taşınma kararı almasının ardından henüz 1 yaşında iken Bursa'ya giden Fatih Ürek'in çocukluk yılları Bursa'da geçti.

Genç yaşta ses sanatçısı olmaya karar veren Fatih Ürek bir süre Bursa'daki mekanlarda sahne aldıktan sonra sonra İstanbul'a taşınma kararı aldı. 1989 yılında İstanbul’a taşınan Fatih Ürek, 1993'da ilk albümü olan "Yaktı Yaktı"yı çıkardı. Bu albümde Bülent Ersoy'un "Sefam Olsun" albümünde seslendirdiği aynı isimli şarkıya yeniden yorumlamış ve büyük ses getirmiştir. İkinci albümünü 1995 yılında "Sen İki Gözümsün" adıyla çıkaran Fatih Ürek, bu albümünde pop şarkılarının yanı sırasında klasik şarkılara da yer vermiştir.