20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Gülşah'ın annesi: Fotoğrafın bu kadar yankı bulacağını düşünmedik

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını resmedip sosyal medyada paylaşan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Beştepe'ye davet edilen Gülşah Yağmur Yazıcı ve annesi 24'e konuştu.

7 Aralık 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
24'e açıklamalamalarda bulunan anne Sabahat Yazıcı, "Gece çizmiş bunu, daha sonra internete koymuş. İnternette yankı bulunca bizi çağırıp, çığlıklar atmaya başladı. Fotoğrafın bu kadar yankı bulacağını düşünmedik. Sonra Cumhurbaşkanımızın sosyal medya danışmanı aradı. Çok değerli bir çalışma olduğunu söyleyerek, bizimle tanışmak istediklerini söyledi. Bu zamana kadar arayan olmadı bizi. Cumhurbaşkanımız bizi aradığı için o kadar mutlu olduk ki. Biz kızımızın yeteneklerinden, başarılarından gurur duyuyoruz." dedi.
 
Resmini çizip sosyal medya hesabından paylaşan Gülşah Yağmur Yazıcı'ya Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ve Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan anında cevap gelmişti. Yazıcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resminin altına 'Engellinin elinden bu kadar gelir. Cumhurbaşkanım resmimi görür inşallah. Sizi çok seviyorum' diye not düşüp paylaşmıştı.