16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Kızım 22.yeni bölüm fragmanı!

Kızım dizisi, başarılı geçen ve izleyiciler tarafından severek izlenen bölümleriyle reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Öykü’nün hafızasını kaybetmesi sonrası Demir’in tüm çabalarına rağmen kendisini bir yabancı sanmaya devam etmektedir. Aysu’nun yazdıklarının doğruluğunu araştırmaya başlayan Cemal ise dizinin 21. son bölümünde Öykü’ye babası olduğunu iddia eder. Hastane sahibi Murat ise Candan’dan intikam almak için acımasız bir yola başvurur.

2 Mart 2019 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Kızım 22.yeni bölüm fragmanı!

Kızım dizisi, her Çarşamba izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Bir baba-kız hiyakesi anlatılan dizide hasta bir çocuk ve başıboş babasının başından geçenler anlatılıyor. Her hafta merakla yeni bölümü beklenen dizinin 21. son bölümünde Cemal, Öykü’ye babası olduğunu iddia eder. Hastane sahibi Murat ise Candan’dan intikam almak için acımasız bir yola başvurur.

 

KIZIM DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

Cemal, Asu’nun günlüğünü okuyor. Öykü’nün gerçek babası olarak Asu'nun kendisini yazdığını görünce allak bullak oluyor. Bu arada Öykü çok mutludur. Mutluluğunu okuldaki en yakın arkadaşı Mertcan ile paylaşıyor. Demir için asıl zorluklar yeni başlamıştır. Paraya ihtiyacı vardır ve bu parayı bulması o kadar da kolay değildir. Üstelik Candan’ın Öykü’nün hastalığı ile ilgili gerçekleri ona bir daha hatırlatması ve çalışması gerektiği konusundaki sözleri Demir’i iyice bunaltmıştır. Öykü bilinçsiz bir şekilde teyze dediği kişinin evine gigitmek için okuldan ayrılır. Öğretmeni her yerde onu arar ancak bulamaz. Durumu Demir’e telefonla bildirir. Demir Öykü’nün kayıp olduğunu duyunca doğruca okula gider. Bu arada Mertcan Demir’e Öykü’nün teyzesi ile ilgili anlattığı şeylerden bahseder. Demir okuldan çıktığı gibi Öykü’nün daha önce teyzesi ile birlikte yaşadığı eve gider. Kızını merdivenlerin başında oturmuş şekilde bulur.  Öykü, Demir’in elini ittirerek, “Siz kimsiniz” der. Demir perişan olmuştur. Öykü onu tanımamıştır. Demir tekrar bir hamle yaptığında Öykü “Dokunmayın bana. Ben burada teyzemi bekliyorum. Hem benim yabancılarla konuşmam yasak” deyince Demir’in gözleri yaşarır.

 

KIZIM DİZİSİ 21. YENİ BÖLÜM İZLE

 

KIZIM DİZİSİ ESKİ BÖLÜMLERDE YAŞANANLAR

 

Kızım dizisinin yayınlanan 19. bölümünde; Candan'ın evlenme teklifi sonrasında Demir şaşkınlığını gizleyemedi ve teklifi kabul etti. Candan ve Demir'le beraber mutlu günler geçiren Öykü’nün uyurgezer olduğunu fark eden Demir doktoruna bu durumu soruyor. Doktor Öykü’nün hastalığından dolayı uyurgezer olabileceğini söylüyor. Cemal, Demir ile Candan’ın yıldırım nikahı ile evlendiğini duyuyor. Cemal bu mutluluğu bozmak için vakit kaybetmeden harekete geçiyor.