20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Kızım 25. Yeni bölüm fragmanı yayında! Kızım 24. Son bölümde Öykünün babası ortaya çıktı- Tıkla izle

Kızım 25 yeni bölüm fragmanı yayında! 24. Son bölümüyle ekranlara gelen Kızım bölümünde beklenmedik sürpriz gelişmeler yaşandı. Okulda Öykü’nün sınıfındaki bir arkadaşının parasının çalınması sonrası suçun Öykü’nün üzerine atılıp hırsız damgası vurulması Demir’i çok sinirlendirirken bu durumu öğrenen Candan’ı da şoke eder. Uğur’un ortadan kaybolması çevresindeki herkesi paniğe sokarken, Murat’a borcu olan parayı getiren Demir, iğneleyici sözler karşısında sinirlerine zor hakim oluyor. Öykü’nün gerçek babasının ortaya çıkması da izleyicileri heyecanlandırıyor. İşte Kızım 25. Yeni bölüm fragmanı ve 24. Son bölüm…

23 Mart 2019 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Kızım 25. Yeni bölüm fragmanı yayında! Kızım 24. Son bölümde Öykünün babası ortaya çıktı- Tıkla izle

TV8 ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkan Kızım’da dün yine sürpriz olaylar yaşandı. Beklenmedik gelişmeler karşısında kimi zaman duygulandıran kimi zaman da heyecanlandıran sahneleriyle büyük ilgi toplayan Kızım’da sonunda Öykü ve Demir kavuşuyor. Okulda Öykü’nün sınıfındaki bir arkadaşının parasının çalınması sonrası suçun Öykü’nün üzerine atılıp hırsız damgası vurulması Demir’i çok sinirlendirirken bu durumu öğrenen Candan’ı da şoke eder. Uğur’un ortadan kaybolması çevresindeki herkesi paniğe sokarken, Murat’a borcu olan parayı getiren Demir, iğneleyici sözler karşısında sinirlerine zor hakim oluyor. Öykü’nün gerçek babasının ortaya çıkması da izleyicileri heyecanlandırıyor. İşte Kızım 25. Yeni bölüm fragmanı ve 24. Son bölüm…

KIZIM 25. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kızım 25. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ekranlara geldiğinde sizinle paylaşacağız

 

KIZIM SON BÖLÜM İZLE

 

Candan eve geldiğinde Öykü’nün evde olmadığını anlar. Telefonla Demir’i arayarak olayı haber verir. Demir, Zeynep’i arar ancak ulaşamaz. Candan’ı tekrar arayarak Zeynep’in telefonuna ulaşamadığını söyler. Demir çok endişelenir.
 
DEMİR ÖFKEDEN DELİYE DÖNER
 
Öykü, Zeynep ile birlikte Cemal’in arabasıyla geri dönerler. Zeynep evlerine çok yaklaştıklarını belirterek onları bırakmasını ister. Demir, Cemal’i telefonla arar ancak Cemal cevap vermez. Cemal ve Zeynep mahalleye geldiklerinde Demir karşılarına çıkar. Demir Öykü ve Zeynep’i Cemal’in arabasında görünce deliye döner.
 
DEMİR UĞUR’UN KAYIP OLDUĞUNU ÖĞRENİYOR
 
Arabadan Öykü’yü çıkarır ve Zeynep’e Cemal’in arabasında ne işi olduğunu sorar. Cemal’e kızından uzak durmasını söylerken Cemal’le kavga etmenin eşiğine gelirler. Öykü yaşananları korkuyla seyrederken “Baba” diye seslenir. Demir, bu sözler üzerine Öykü’yü omzuna alarak eve gelir. Candan Öykü’yü görünce çok sevinir. Öykü ve Demir içeri gidiklerinde Müfide Nine’yi görürler. Öykü ninesine sarılır. Demir, Müfide Nine’den oğlu Uğur’un ortalıkta olmadığını öğrenir.
 
 

KIZIM 23. BÖLÜM ÖZETİ

TV8 ekranlarında 15 Mart Cuma tarihinde yayınlanan Kızım 23.son bölümde; Uğur, ''Öykü'nün öz babasıyım'' iddiasıyla Cemal'in ortalıklarda gezindiğini ve onu Demir'in elinden almak için her türlü yönteme başvurduğunu öğrenmesiyle kan beynine sıçradı. Kızım son bölümde; Uğur, kötü niyetinden ötürü ağzının payını vermek için Cemal'in karşısına çıkarken, Demir ise Öykü'ye bu zor günlerinde destek olmasının yanı sıra hastane ve ilaç masraflarını da bir an evvel karşılaması gerektiğinin bilincindedir. Bu nedenle Uğur'un da ısrarı sonucu gerekli parayı bulabilmek adına yeniden hırsızlık yapmaya başlasalar da yanlış adama güvendikleri için bu işi de eline yüzüne bulaştırdılar. Öykü'nün kullandığı son ilacının da bittiğini öğrenen Demir, başka hiçbir çare bulamadığı için eczaneye girerek ilacı gizlice çalarken, Cemal'le birlikte dümen çeviren Zeynep'in de Öykü'yü almaya gelmesinin ardından Kızım 24.bölüm fragmanı bekleniyor. Peki, Öykü'yü teyzesi ile birlikte Cemal'in arabasında gören Demir ile Cemal'in kavgaya varan tartışmaları sırasında Öykü'nün hafızası yeniden yerine gelmesinin akabinde Kızım 24.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

CEMAL ÖYKÜ’NÜN GERÇEK BABASI

 

Cemal Asu’nun günlüğünde yazdıklarının doğruluğunu araştırmaya başlar. Öykü’nün gerçekten de onun kızı olup olmadığını anlamak için tek bir yol vardır. Cemal bunu gerçekleştirmek için Öykü’nün okuluna gider. Sınıfındaki askılıkta Öykü’nün montunu bulur ve Öykü’nün saç telinden birini alır. Cemal yaptırdığı babalık testinin sonucunu aldığında büyük bir şaşkınlık yaşar. Teste göre Öykü’nün gerçek babası kendisidir.

 

 

DİZİNİN KONUSU

 

Öykü(Beren Gökyıldız) 8 yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır. Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince daha önce hiç görmediği babası Demir’i bulmak zorunda kalır.

 

Hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcı olan Demir (Buğra Gülsoy); Öykü’nün onu bulmaya geldiği gün tutuklanır. Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak Demir, o gün tanıştığı Öykü’yle yaşamayı istememektedir... Demir ve ortağı Uğur (Tugay Mercan) bir yandan Öykü’den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler.

 

Bu büyük vurgunun hedefinde olan Candan (Leyla Lydia Tuğutlu) ise sakin görünen hayatında geçmişin büyük acılarını gizlemektedir. Tüm bu tesadüflerle hayatın bir araya getireceği