20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Pepee hangi kanalda ne zaman saat kaçta ? Pepee izle !

Çocukların minik dostu, Türkiye'nin ilk milli çizgi film kahramanı Pepee, uzun zaman aradan sonra Pazartesi günü, yepyeni bölümü ile SHOW TV ekranlarında seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

28 Şubat 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Pepee hangi kanalda ne zaman saat kaçta ? Pepee izle !
2009 yılından bu yana Düşyeri Çizgi Film Stüdyoları tarafından yüzü geçkin sayıdaki bölümü ile çocukların fenomeni olan Pepee, yepyeni bölümü ve yepyeni maceları ile Pazartesi gününden itibaren her gün Show TV ekranında sevenleri ile buluşacak.

PEPEE YENİ BÖLÜMÜ İLE GÖNÜLLERİ FETHEDECEK!

Pepee eski kıyafetleri üzerine küçük geldiği için çok mutsuzdur. Zaman içinde büyüyen, boyu uzayan Pepee'ye eski kıyafetlerinin kolları bacakları kısa gelmeye başlamıştır. Pepee o gün kısalan bu kıyafetlerinin içinde kendini iyi hissetmediği için saklanır. Tüm aile Pepee'yi aramaktadır. Pepee hiçbir yerde yoktur. Pepee'yi bulmadığı için telaşlanan Nenesi, Dedesi ve Annesi heryeri ararlar ama bir türlü Pepee'yi saklandığı yerde bulmazlar. Durumu fark eden Şuşu da merakla Pepee'yi aramaya başlar. Bölümün ilerleyen dakikalarında Şuşu Pepee'yi bulabilecek mi? Pepee’nin saklandığı yerden çıkması için onu nasıl ikna edecekler? Çıktığında onu nasıl bir şaşırtı bekliyor olacak? Tüm bu olup bitenlere Bebee, Şila, Eke de katılınca neler olacak? Hepsi Pepee'nin uzun zaman aradan sonra yayınlanacak ilk bölümünde!

Pepee, 3 Mart Pazartesi günü saat 18.20’de yeni bölümü ile Show TV’de başlıyor!