19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Popstar Salih Zülüfoğlu kimdir?

Salih Zülüfoğlu'nun doğum yeri Bursa'dır. İki kardeşi bulunan Salih, 23 yaşında, evli ve bir çocuk babası. Salih Zülüfüoğlu daha önce de Yetenek Sizsiniz ve X Faktor yarışmasına da katılmıştı.

15 Mart 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Popstar Salih Zülüfoğlu kimdir?

SALİH ZÜLFÜOĞLU KİMDİR?

Salih Zülüfoğlu'nun doğum yeri Bursa.. İki kardeşi bulunan Salih, 23 yaşında, evli ve bir çocuk babası. Salih Zülüfüoğlu daha önce de Yetenek Sizsiniz ve X Faktor yarışmasına da katılmıştı.

Zülüfoğlu, 4 jüri üyesinden 100 tam puan alarak yarışmaya hızlı bir giriş yaptı.

Ersoy, Zülüfoğlu’na şarkısından sonra övgüler yağdırarak, "Bu iş bu kadar olur. Geçmiş olsun evladım. Muhteşem. Bir icra bu kadar güzel olur. Sizi tebrik ediyorum. Yalnız düzgün okumakla kalmadınız efendim. Artistliğinizi de koydunuz. Tam bir sahne adamı. Ruhlara hitap ettiniz. Seslerin gözüne gözüne bastınız" dedi.

Yarışma öncesindeki tanıtımda açıklamalar yapan Salih Zülüfoğlu, “Ben eskiden okula giderken Popstar’ı izliyordum. Annem sabah okula gideceğim için uyumamı istiyordu. Banyodan çıkarıyordu annem beni, sobamız vardı. Sobanın arkasında titriyordum, Popstar’ı izliyordum. Allah’ım hep dua ediyordum. İnşallah bende böyle sahnelerde olurdum. İnşallah bende böyle şarkılar okurum. İnşallah bende bir gün ünlü olurum. Bende şimdi Popstar sahnesinde olacağım” şeklinde konuştu.