25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Sen Anlat Karadeniz 50. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sen Anlat Karadeniz 49. bölümde Nefes çileden çıkıyor!

Sen Anlat Karadeniz 50. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Tahir, Deli Hanife tarafından vuruluyor. Torunu Hazan ile beraber yaşayan bu kadın Tahir’i eve getirdiğinde hemen torununa yakıştırıyor. Hazan, Tahir’in yaralarını sarıyor. Kaleli ailesine yeni bir düşman geliyor. İş dünyasında karşılarına çıkan Genco’yu hafife almaları beklemedikleri bir sürprize yol açıyor. Genco’nun şirketini araştırtan Kaleliler Genco’nun tehlikeli nir adam olduğunu öğreniyor. Tahir'in sabaha kadar ortalıklarda olmaması ve Deli Hanife'nin Tahir'i torununun nişanlısı olarak lanse etmesi Nefes'i çileden çıkarıyor. İşte Sen Anlat Karadeniz 50. Yeni bölüm fragmanı ve 49. Son bölümü haberimizde sizlerle...

25 Nisan 2019 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Sen Anlat Karadeniz 50. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sen Anlat Karadeniz 49. bölümde Nefes çileden çıkıyor!

Sen Anlat Karadeniz 50. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sen Anlat Karadeniz’in son bölümü bitince kanalın Twitter hesabından tanıtım fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz’in dün akşamki son bölümünde, Tahir, Deli Hanife tarafından vuruluyor. Hazan, Tahir’in yaralarını sarıyor. Kaleli ailesine yeni bir düşman geliyor. İş dünyasında karşılarına çıkan Genco’yu hafife almaları beklemedikleri bir sürprize yol açıyor. Genco’nun şirketini araştırtan Kaleliler Genco’nun tehlikeli nir adam olduğunu öğreniyor. Tahir'in sabaha kadar ortalıklarda olmaması ve Deli Hanife'nin Tahir'i torununun nişanlısı olarak lanse etmesi Nefes'i çileden çıkarıyor. İşte Sen Anlat Karadeniz 50. Yeni bölüm fragmanı ve 49. Son bölümü haberimizde sizlerle...

SEN ANLAT KARADENİZ 50. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

ATV’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’in 50. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlandığı gibi haberimize eklenecektir.

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 49. BÖLÜM ÖZETİ

Nefes, Tahir'i hiç beklemediği bir halde yakalar. Tahir için durumu açıklamak yeterince zor değilmiş gibi, Deli Hanife'nin işin içine girmesi olayı iyice çıkmaza sokar. Tahir için Nefes'e kendini affettirmek sandığından zor olur. Kaleliler iş dünyasındaki yeni rakiplerini fazla küçümseyince beklemedikleri bir sürprizle karşılaşırlar. Fatura Murat'a kesilirken, Murat'ın Mustafa'dan yediği dayak aileye sırtını dönmesine sebep olur. Tahir'in unutmaya çalıştığı karabasan Nefes'in rahatsızlanmasıyla tekrar ortaya çıkar. Tahir artık Nefes'e Vedat'tan gelen sırrı açıklamak zorundadır, Nefes ise Vedat'ın hayaletiyle yüzleşmek...

SEN ANLAT KARADENİZ 49. SON BÖLÜM İZLE

 

YABANCI YOUTUBE FENOMENLERİNİN SEN ANLAT KARADENİZ MERAKI

ATV’nin reyting rekorları kıran fenomen dizisi "Sen Anlat Karadeniz" Türkiye'de olduğu kadar yurt dışında da ilgiyle takip ediliyor. Öyle ki dizinin fanları arasında yabancı seyirciler de bulunuyor. Bunun en güzel örneği ise "Sen Anlat Karadeniz" şarkılarının yabancılar tarafından da dijital platformlarda beğenilmesi, takip edilmesi, yorumlanması ve paylaşılması...

Dizinin 4. Bölümünde Öykü Gürman'ın seslendirdiği "Oy Beni Vurun Vurun" şarkısı Youtube'da tıklanma rekoru kırıyor. Şimdiden 50 milyon kez dinlenen şarkıyı yabancı Youtube fenomenleri de sayfalarında paylaşıp, yorumluyor. Şarkının anlamını bilmeseler de Öykü Gürman'ın dokunaklı sesi ve dizinin duygusal sahnelerinden oluşan klibi hayranlıkla yorumladılar. Youtube fenomeni Kebin Son klibi yorumlarken "Öykü Gürman'ın sesi çok güzel. Çok hüzünlü söylüyor" ifadelerini kullanıyor.

KARADENİZ ANLATTI TÜM TÜRKİYE İZLEDİ!

Sen Anlat Karadeniz tüm kategorilerde birinciliğini ilan etti!

Tüm Kişiler'de %14,80 izlenme oranı ve %37,71 izlenme payı, AB'de %9,06 izlenme oranı ve %25,84 izlenme payı, 20+ABC1'de ise %11,76 izlenme oranı ve %28,17 izlenme payı alarak 100 program arasında birinci oldu.

Geçen sezonun adından sıkça söz edilen reyting rekortmeni Sen Anlat Karadeniz bu sene de kendi gününde ve saatinde birinciliği kimselere kaptırmamaya devam ediyor. Dizi, Çarşamba akşamına yine damgasını vurdu ve tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu.

SEN ANLAT KARADENİZ DİZİSİNİN KONUSU

Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz’e sığınan Nefes’le, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahir’in imkânsız aşkının anlatıldığı dizinin yönetmen koltuğunda Osman Sınav, Emre Kabakuşak ve Yusuf Ömer Sınav oturuyor. Dizinin senaristliğini ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor.

Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu ve Öykü Gürman’ın yer aldığı geniş oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.