16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Söz 75. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Söz 74. Son bölümde hayranlarını üzen bir gelişme yaşandı. Söz 74. Son bölümde Yavuz aşkı bulmuşken Avcı Fethi’nin şehit düşmesi herkesi şaşkına çeviriyor. Yavuz, konsolosluktan çıkabilmek için Kopuk’tan yardım alıyor. Fakat bunun da tek bir şartı vardır Konsolosu yanında götürmek. Bu da uluslararası bir krize neden olur. Haberimizde sizin için Söz yeni bölüm fragman ve 74. Son bölümle ilgili ayrıntılara değindik

19 Mart 2019 Salı 07:00 - Güncelleme:
Söz 75. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Söz 74. Son bölümde hayranları şoke eden bir gelişme yaşanıyor. Avcı Fethi’nin şehit düşmesi herkesi şaşkına çeviriyor. Yavuz aşkı bulmuşken Avcı Fethi’nin şehit düşmesi tüm planları değiştiriyor. Tim gerilim dolu bir yolculuk geçiriyor. Tim anma günü için hazırlanıyor. Sahnede yan yanan omuz omuza plaketlerini alıyorlar. Ve ansızın başlayan çatışma sonucunda Fethi vuruluyor. Düşmana gözünü açtırmamaya kararlı olan Fethi aldığı 2 kurşun darbesi ile yere yığılıyor. İşte söz 74. Son bölüm ayrıntılar…

SÖZ 75. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Söz 75. Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 74. Son bölümün ardından yayına verilmesi beklenen yeni bölüm fragmanını bizde burada sizinle paylaşacağız

 

SÖZ SON BÖLÜM İZLE

 

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

 

Yavuz Linda’nın hain planını engellemek için onun peşine takılıp konsolosluğa kadar gidiyor. Burada neredeyse diplomatik bir krize yol açacak olan Yavuz, Kopuk sayesinde konsolosluktan çıkabiliyor. Ama giderken yanlarında konsolosu da götürmek zorunda kalıyorlar. Konsolos kaçırılınca yeni bir kriz doğuyor.
 
 
HAİN SALDIRI İHBARI
 
Anma etkinlikleri için tüm hazırlıklar sürerken saldırı ihbarı alınıyor. Bu saldırı ihbari üzerine Tim harekete geçiyor. Nitrogliserin yüklü araç şehrin içinde ilerlerken Tim patlamayı engellemek için aracın peşine düşüyor. Tim gerilim dolu bir yolculuk geçiriyor.
 
DRAGAN YENİLGİYİ KABULLENEMİYOR
 
Dragan, Tim’in üstün başarısı ile hezimetlerine bir yenisini ekler. Ama durmaya da niyeti yoktur. B planını yapan Dragan hain bir hamle daha yapıyor. Bu arada Eylem ve Fethi evlenmeye karar veriyorlar. Derya’nın evinde toplanan TİM, onlar için sürpriz bir kutlama organize ediyor. İşte Dragan da bu mutlu anı zehir etmek için kuruyor planını.
 
 

 
FETHİ ŞEHİT DÜŞÜYOR
 
Tim anma günü için hazırlanıyor. Sahnede yan yanan omuz omuza plaketlerini alıyorlar. Ve ansızın başlayan çatışma sonucunda Fethi vuruluyor. Düşmana gözünü açtırmayaya kararlı olan Fethi aldığı 2 kurşun darbesi ile yere yığılıyor.

 

Tüm planları alt üst olan Dragan büyük bir hezimete uğramıştır. Ancak yenilgiyi kabullenmeye niyeti olmayan Dragan'ın son bir hain hamlesi daha olacaktır.

 

Eylem ve Fethi ani bir kararla hayatlarını birleştirmeye karar verirler. Mutlu haberi alan arkadaşları Derya'nın evinde toplanıp onlara güzel bir sürpriz hazırlar. Fakat Dragan'ın hain planı bu mutlu anları yok etmek üzerine kuruludur.