19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Burak Sevinç Söz dizisinden neden ayrıldı? - Söz Burak Sevinç kimdir?

Söz dizisinde 74. Son bölümde Fethi şehit düşüyor. Bu ölüm Söz dizisi hayranlarından büyük üzüntü yaşattı. Tim, sahnede yan yana omumuz omuza plaketlerini alırken ansızın başlayan çatışma sonucu Fethi aldığı iki kurşunla yere yığılıyor. Bu ani ölümüm ardından izleyiciler Burak Sevinç Kimdir? Burak Sevinç Söz dizisinden neden ayrıldı? Sorularına yanıt aramaya başladı. İşte haberimizin ayrıntıları…

19 Mart 2019 Salı 07:00 - Güncelleme:
Burak Sevinç Söz dizisinden neden ayrıldı? - Söz Burak Sevinç kimdir?

Avcı Fethi'nin 74. son bölümde vurulması herkesi şoke etti. Anma töreninde Fethi’nin vurulması ve şehit düşmesi Söz hayranlarını şaşırttı. Bu ölümden sonra izleyiciler Burak Sevinç Kimdir? Burak Sevinç Söz dizisinden neden ayrıldı? Sorularına yanıt aramaya başladı. İşte haberimizin ayrıntıları…

SÖZ SON BÖLÜM İZLE

BURAK SEVİNÇ KİMDİR?

 

Burak Sevinç, 1985 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Kanun, ud, keman ve gitar çalan Burak Sevinç; 2012 yılında rol aldığı Babam İçin dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

 

Yalan Dünya, Merhaba Hayat, Ben Onu Çok Sevdim, Kurtlar Vadisi Pusu ve Evli ve Öfkeli dizilerinde rol alan Burak Sevinç, Star TV ekranlarında yayınlanan başrolünde Tolga Sarıtaş'ın yer aldığı Söz dizisinin kadrosunda yer almakta ve Fethi karakterini canlandırmaktadır.

 

 

FETHİ ŞEHİT DÜŞÜYOR

 

Tim anma günü için hazırlanıyor. Sahnede yan yanan omuz omuza plaketlerini alıyorlar. Ve ansızın başlayan çatışma sonucunda Fethi vuruluyor. Düşmana gözünü açtırmaya kararlı olan Fethi aldığı 2 kurşun darbesi ile yere yığılıyor.

 

DRAGAN YENİLGİYİ KABULLENEMİYOR

 

Dragan, Tim’in üstün başarısı ile hezimetlerine bir yenisini ekler. Ama durmaya da niyeti yoktur. B planını yapan Dragan hain bir hamle daha yapıyor. Bu arada Eylem ve Fethi evlenmeye karar veriyorlar. Derya’nın evinde toplanan TİM, onlar için sürpriz bir kutlama organize ediyor. İşte Dragan da bu mutlu anı zehir etmek için kuruyor planını.