20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Yüksek Sosyete son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi!

Yüksek Sosyete 10. bölüm ile dün akşam ekrana geldi. Star TV'nin sevilerek izlenen dizisi Yüksek Sosyete yayınlanan bölümde Kerem'in gerçekleri açıklamasının ardından Cansu, ondan uzaklaşıyor. Yüksek Sosyete son bölüm detayları haberimizde.

26 Ağustos 2016 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Yüksek Sosyete son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi!

Yüksek Sosyete 10. son bölümde Mert'in geçirdiği kaza, Ece ile sevgili olmasını sağlamakla kalmadı Kerem (Engin Öztürk) ile Cansu'nun da yeni bir ilişkiye başlamasına neden oldu. Gerçekleri öğrenen Cansu'nun ne yapacağı sorusunun cevabı ise merak ediliyor.

Başrollerini Hazar Ergüçlü ve Engin Öztürk’ün paylaştığı Yüksek Sosyete dizisi Bi Yapım’ın imzasıyla ekrana gelmeye devam ediyor. Dizinin hikayesini son olarak ‘Maral: En Güzel Hikayem’de kalem oynatan Pınar Bulut Deren senaryolaştırırken, yönetmen koltuğunda ise Metin Balekoğlu oturdu.

ÖPÜŞME SAHNESİ DAMGA VURDU

Final sahnesinde ise Kerem Cansu'yu öptü ve Mert olmadığını açıkladı. Her ne kadar ikili birbirlerine gerçekleri öğrenince hiçbir seşin değişmeyeceğini söylese de Cansu'nun bu itiraf karşısında ne diyeceği ve ne yapacağı Yüksek Sosyete'nin 10. yeni bölümünde belli olacak.

Diğer yandan Avukat Levent, (Nihat Altınkaya) Süreyya'yı (Zuhal Olcay) etkilemeyi başardı. İkili proje üzerinde çalışmaya karar verse de Levent'in jestleri ve kurları Buzlar Kraliçesi olarak bilinen Süreyya Koran'ın gülümsemesine neden oldu.

Sevgili olan Mert-Ece ve Kerem-Cansu arasında neler yaşanacağı, çiftlerin gerçekleri öğrenince verecekleri tepkiler, Süreyya-Levent arasındaki yakınlaşmanın boyutu ve merak edilen diğer soruların cevabı ise önce henüz yayınlanmayan Yüksek Sosyete 10. yeni bölüm fragmanında sonra yeni bölümde belli olacak.

Yapım: Bi Yapım

Yönetmen: Metin Balekoğlu

Senaryo: Yazı Odası

Oyuncu Kadrosu: Cansu: Hazar Ergüçlü, Kerem: Engin Öztürk, Ece: Meriç Aral ,Mert: OzanDolunay ,Süreyya: Zuhal Olcay ,Metin: Hakkı Ergök ,Bedia: Aliye Uzunatağan ,ılmaz: Taner Barlas ,Ayşen: Hülya gülşen Irmak ,Işıl: Ceyda Tepeliler ,Begüm: Gülşah Çomoğlu ,Can: Özgün Çoban ,Ercan: Yasin Çam ,Şirin: Aybike Turan

YÜKSEK SOSYETE YENİ FRAGMAN YORUMLARI

-Mutlu bir bölümden sonra böyle bir fragman?

-Çok saçma ama ben Süreya ve levent için izliyorum

-Parasi yok ya Cansu hemen sahtekar

-Cansu Boşuna Tepki Verdi 

Kendi de yalan söylüyor 

-Cansu sanki hiç yalan söylemiyo yaa bide sahtekar diyo kereme kendi ne acaba?

-fragman kotu olmus ikinci fragman ne olcak acaba?