25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! 11 Ağustos 2016 - Milli Piyango

Milli Piyango İdaresi tarafından noter huzurunda her Perşembe günü çekilişi yapılan Süper Loto, bu akşam devirli ikramiye verecek. Vatandaşlarımızın büyük bir heyecanla oynadığı ve her Perşembe akşamı takip ettiği Süper Loto sonuçlarını haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz. 11 Ağustos 2016 tarihli Süper Loto çekiliş sonuçları, Süper Loto hakkında bütün detayları ve Milli Piyango ekranını haberimizde bulabilirsiniz.

12 Ağustos 2016 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı! 11 Ağustos 2016 - Milli Piyango

Süper Loto çekiliş sonuçları bu akşam açıklanıyor. 5 haftadır devir yapan Süper Loto 11 Ağustos 2016 tarihli çekilişinde yaklaşık 10 milyon TL büyük ikramiye verecek. Süper Loto çekiliş sonuçları hakkında bütün detaylar haberimizde… Süper Loto aynı kolonda 1 rakamından 54 rakamına kadar olan sayılar arasından altı rakam seçilerek oynanan bir sayısal bir oyundur. Loto da 6 bilen çıkmazsa bir sonraki haftaya devreder. Milli Piyango İdaresi tarafından hazırlan oyunun çekilişi her hafta düzenlenir. Süper Loto çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi tarafından düzenlenen Süper Loto çekiliş sonuçlarına göre 6 bilen çıkmadı. Büyük ikramiye 10 milyon TL’yi aştı. 11 Ağustos 2016 tarihli Süper Loto çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar 4, 8, 11, 18, 22 ve 41 oldu.

SÜPER LOTO SONUÇLARI 11 AĞUSTOS 2016

Süper 460. haftanın kazandıran numaraları: 4, 8, 11, 18, 22, 41

Süper Loto çekilişinde altı bilen çıkmayınca 6. kez devir etti. Milli Piyango İdaresi, Süper Loto’nun haftaya yapılacak çekilişine 10 milyon 215 bin 529 lira 66 kuruş ikramiye devrettiğini açıkladı. Süper Loto çekilişinde diğer ikramiyelerin dağılımı şöyle; 11 Ağustos 2016 Süper Loto çekilişinde 5 bilen 75 kişi 9 bin 936 lira otuz beşer kuruş, 4 bilen 4 bin 885 kişi 155 lira on beşer kuruş, 3 bilen 93 bin 594 kişi 13 lira doksan beşer kuruş ikramiye alacak.

Süper Loto ikramiyeleri nereden temin edilir?

Milli piyango İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur. Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür. İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir.

İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar. Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir. Süper Loto oyununda büyük ikramiye bilen olmadığı sürece diğer haftalara devreder.

Süper Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri, (3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden, (5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenmektedir. Süper Loto'dan ikramiye kazanabilmek için aynı kolon içerisinden en az üç rakamın çekiliş sonuçları ile uyuşması gerekir. Altı rakam çekiliş sonuçları ile uyuştuğu durumda büyük ikramiye kazanılır. Büyük ikramiye bilen olmadığı durumda bir sonraki haftaya devir eder.