23 Nisan 2024 Salı / 15 Sevval 1445

Otomotiv sektörünün kalbi İstanbul’da bu konferansta atacak

Dünyada ve Türkiye’de otomotiv sektörünün tüm yönleriyle ele alındığı Dünya Otomotiv Konferansında (WAC) otomotiv ve lojistik sektörünün geleceği konuşulacak.

7 Eylül 2016 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Otomotiv sektörünün kalbi İstanbul’da bu konferansta atacak

WAC’dan yapılan açıklamaya göre, konferans, 29-30 Kasım 2016 tarihlerinde Silence İstanbul Kongre Merkezi’nde  gerçekleşecek. Bu yıl 3. kez gerçekleşecek olan WAC’ta otomotiv sektöründeki gelişmeler ve trendler tüm yönleriyle ele alınacak

DÜNYA MARKALARI

 Worldwide Partnerships’in organize ettiği konferansta, WAC bu yıl 450’nin üzerinde katılımcıyla sektörü tüm boyutlarıyla analiz edecek. Ekonomi Bakanlığı, Sanayi Bakanlığı, Borusan Lojistik, Ford Otosan, Tofaş Fiat, Aston Martin, TÜBİTAK MAM, IBM, Siemens, OPET, Bosch ve Panasonic gibi çok sayıda  firmanın yer alacağı konferansa, Almanya ve İngiltere gibi Avrupa ülkelerinin yanı sıra Amerika, Katar, İran ve Rusya gibi ülkeler de temsilcileriyle katılım sağlayacak. Konferansın ilk gününde global trendlerin Türk otomotiv endüstrisini nasıl etkileyeceği, son yıllarda büyük öneme sahip olan Endüstri 4.0 ile beraber dijitalleşmede Türkiye’nin konumu ve sektöre etkileri tartışılacak.