20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Oto servisiniz artık ayağınıza geliyor

Mobil Oto Servis ile oto servis ayağınıza geliyor; ister ev ister iş yerinizin önünde gününüzü serviste geçirmenize gerek yok.

3 Haziran 2014 Salı 07:00 - Güncelleme:
Oto servisiniz artık ayağınıza geliyor
Arabanızın bakımını yapıyor. Üstelik hem zaman kazandırıyor hem de avantajlı fiyatlarıyla dikkat çekiyor.
 
Arabanızı bakıma götürmek için işten izin mi almalı, tatil gününü mü beklemeli? İyi bakım yapacak uygun fiyatlı bir servisi nereden bulmalı? Servisin kaliteli ve güvenli olduğundan nasıl emin olmalı?
 
Mobil Oto Servis, arabanızı servise götürürken aklınıza takılan tüm bu sorulara çözüm sunuyor. Otomotiv satış sonrası hizmetlerini ileri bir boyuta taşımak ve araç sahiplerine daha şeffaf ve rahat oto bakım hizmetleri ulaştırmak için 2014 yılı başında hizmet vermeye başlayan Mobil Oto Servis, Türkiye’nin ilk ayağınıza gelen oto servis hizmetini sunuyor.
 
Araç sahiplerini, yoğun hayatlarında araçlarını bakıma götürmek için işlerinden izin almak ya da tatil günlerini harcamaktan kurtaran Mobil Oto Servis, fiyat ve kalite araştırması yapmaya gerek kalmadan özellikle bayan sürücüler için avantajlı bir alternatif sağlıyor.
 
Mobil Oto Servis, en büyük parça dağıtıcılarından en kaliteli parçaları toptan fiyatlarıyla alıyor; böylece dükkan kirası, elektrik - su faturası gibi maliyetlerden kaynaklanan yüksek fiyatlı hizmetlerden çok daha uygun fiyatlarla hizmet veriyor.  Mobil Oto Servis kullanıcıları, 165 TL'den başlayan fiyatlarla bakım işlemlerini yaptırabiliyor. Tüm işlemleri müşterilerin ister ev ister iş yerlerinin önünde gerçekleştiren Mobil Oto Servis, yapılan işlemlere 1 yıl/10.000 km garanti de veriyor.
 
İstediğiniz yerde, istediğiniz zaman, kaliteli ve uygun fiyatlı oto servis ayağınıza gelsin… Mobil Oto Servis hizmetinden yararlanmak için; Mobilotoservis.com adresinden arabanızın marka ve modeline göre uygun bakım paketini seçip randevu almanız yeterli.
 
Yaptırmak istediğiniz işlemleri randevu kaydınıza ekleyebileceğiniz gibi tüm kontrolleri Mobil Oto Servis'in tecrübeli ve özel eğitimli ustalarına da bırakabilirsiniz. Ardından Mobil Oto Servis’in sertifikalı ustaları, dilediğiniz yer ve zamanda arabanızın bakımlarını son teknoloji tespit cihazlarıyla gerçekleştiriyor ve gerekli kontrolleri tamamlıyor.  Mobil Oto Servis ile aracınızın işlemlerini ister randevunuzu oluştururken anlaşmalı bankalardan taksit ya da tek çekim ve havale/eft ile ister aracınızın işlemleri tamamlandıktan sonra araç başında nakit olarak ödeyebilirsiniz.
 
Şu an için sadece İstanbul genelinde hizmet veren Mobil Oto Servis’in 2014 yılı sonuna kadar Ankara ve İzmir’de de hizmet vermesi hedefleniyor.
 
Siz de oto servisiniz ayağınıza gelsin istiyorsanız Mobilotoservis.com adresinden ya da 0850 532 08 68 numaralı telefondan Mobil Oto Servis’e ulaşabilirsiniz.