16 Nisan 2024 Salı / 8 Sevval 1445

Ege'nin otomobil üssü açıldı

Doğuş Otomotiv çatısı altında yer alan markaların satış ve satış sonrası hizmetlerini İzmir Alsancak ve Gaziemir’deki showroomlarında gerçekleştiren Vosmer Otomotiv, İzmir Bornova’da yapımı tamamlanan yeni tesisini hizmete açtı.

19 Ocak 2018 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Ege'nin otomobil üssü açıldı
İzmir’de 2009 yılından bu yana, Doğuş Otomotiv çatısı altında yer alan Volkswagen Binek ve Ticari Araç, SEAT, ŠKODA, Porsche ve DOD markalarının satış ve satış sonrası hizmetlerini başarıyla yerine getiren Vosmer Otomotiv, İzmir Bornova’da yapımı tamamlanan üçüncü tesisini hizmete açtı. Modern teknolojiyle donatılmış Bornova tesisinde hem satış hem de satış sonrası hizmetleri vermeye başlayan Vosmer Otomotiv, yeni lokasyonuyla birlikte Audi markasını da yetkili satış ve servis ağına ekledi. 
 
500 kişilik ekiple hizmet veriyor!
 
Ege Bölgesi’nin otomotiv üssü olan Bornova’daki üçüncü tesisini, İzmir ve çevresindeki otomobil severlerin hizmetine sunan Vosmer Otomotiv, içerisinde sosyal alanların da yer aldığı Bornova’daki modern tesisinde 500 kişilik deneyimli bir ekiple hizmet veriyor. 37 bin metrekare kapalı alana sahip olan Vosmer Otomotiv Bornova tesisinde, farklı markalardan 100 adet araç sergileme ve 80 adet liftin konumlandırıldığı mekanik, boya ve kaporta atölyeleriyle birlikte günlük 220 araca satış sonrası hizmeti verme kapasitesi bulunuyor.