20 Nisan 2024 Cumartesi / 12 Sevval 1445

Tüv Türk'den iki yeni istasyon

Türkiye’de periyodik araç muayene hizmeti vermeye yetkili tek kuruluş olan TÜVTÜRK 10’uncu yılını İstanbul’da ve Hakkari’de açılan iki yeni istasyon ile kutluyor.

16 Aralık 2017 Cumartesi 07:00 - Güncelleme:
Tüv Türk'den iki yeni istasyon
Hakkari Yüksekova’da ve İstanbul Hadımköy-Yeşilbayır mevkiinde açılan iki yeni istasyonla birlikte TÜVTÜRK’ün 81 il genelindeki istasyon sayısı 305’e ulaştı. İstanbul genelindeki 14’üncü sabit istasyon olan ve 6 kanal ile ağır vasıta dahil tüm araç tiplerine hizmet verecek İstanbul “Onuncu Yıl” İstasyonunun açılışına Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdür Yardımcısı Sayın Mahmut Gürses, TÜVTÜRK Yönetim Kurulu Başkanı Erman Yerdelen, TÜVTÜRK Genel Müdürü Kemal Ören, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ve TÜVTÜRK yöneticileri katıldı.
 
T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı denetiminde Türkiye’de periyodik araç muayene hizmeti vermeye yetkili tek kuruluş olan TÜVTÜRK, 10’uncu yılını Hakkari Yüksekova ve İstanbul’da faaliyete açtığı istasyon ile kutluyor. Aralık ayı başından itibaren faaliyete geçen iki istasyon ve mobil istasyonlarla birlikte Türkiye genelinde 305 istasyona ulaşan Tüvtürk'ün en büyük istasyonu ise İstanbul'da yeni açılan istasyonu olduğu belirtildi.
 
Açılış töreninde konuşan Karayolu Düzenleme Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Gürses, “Yeni bir istasyonu daha faaliyete açmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Birkaç gün önce Yüksekova’daki istasyonun açılışındaydık. Oradaki gibi burası da çok modern bir istasyon oldu. TÜVTÜRK’ün kaliteden ödün vermeden hizmet vermeye devam edeceğine yürekten inanıyorum. Bu vesileyle TÜVTÜRK’e yapmış olduğu yatırımlardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.