25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

Korku nesnesini çağırır

Korku Nesnesini Çağırır sergisi, sizi fobilerinizle yüzleşmeye davet ediyor. Bu keşfe ortak olmak ve genç sanatçılarının bakış açılarını görmek ister misiniz?

ALİ DEMİRTAŞ17 Haziran 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Korku nesnesini çağırır

İstanbul Arel Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı Arel Demo serisi kapsamında 3’üncüsü düzenlenen yıl sonu sergisi, Kadıköy Yeldeğirmeni’nde başladı. 2017-2018 eğitim öğretim yılında hazırlanan projeler, Korku Nesnesini Çağırır başlığı altında fobi teması kapsamında sergileniyor. 

FOBİLERİNİZLE YÜZLEŞİN

Açılışı geçtiğimiz günlerde yapılan sergi, İletişim Fakültesi öğrencilerinin bir yıl boyunca derslerde yaptıkları çalışmaları kapsıyor. Korku Nesnesini Çağırır adı altında toplanan çalışmalar çağdaş sanat ve multimedya eserlerden oluşuyor. Fobilerimiz üzerinden yola çıkılarak hazırlanan Korku Nesnesini Çağırır sergisi, öğrenci projelerinin herkes tarafından görünür kılınmasını amaçlıyor. 

ESERLER FARKLI FORMATLARDA

Korku Nesnesini Çağırır sergisinde farklı biçimsel formatlarda onlarca eser sergileniyor. Video sanatı, fotoğraf, resim, afiş tasarımı ve 3 boyutlu güncel sanat çalışmalarının da yer aldığı sergi, sanatseverlere biçim ve içerik olarak geniş bir perspektif sunuyor.

SERGİNİN ZİYARET SAATLERİ

Sergi, saat 10.00 ve 18.00 arasında, bayram günleri hariç, ziyaretçilere açık. Ziyaretçilerin ücretsiz olarak gezebilecekleri sergi, 22 Haziran Cuma günü sona erecek.