26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

AK Parti Mamak Mitingi: Halkı isyana çağıran adam CHP ile kol kola

AK Parti Mamak Mitingi'nde konuşan Başbakan Yıldırım, 'Masum insanlarımızın çukur/hendek siyasetinde hayatını karartan adam şimdi CHP ile kol kola. Nasıl oluyor bu iş? Bunların, bu ittifakın 4 tane resmi ortağı, bir tane de gizli ortağı var. Gizli ortak HDP'dir, PKK'dır. Milletimin bunu bilmesini istiyorum.' dedi.

21 Haziran 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
AK Parti Mamak Mitingi: Halkı isyana çağıran adam CHP ile kol kola

AK Parti Mamak Mitingi'nde konuşan AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım'ın sözlerinden satır başları:

Piyasada dolanan adaylar var. Bol bol konuşup vaatte bulunuyorlar. Öyle mi? Söylediklerine bakıyorsun, bu yıkım ekibinin adaylarının söylemlerinin ortak noktası "Recep Tayyip Erdoğan'ı indirelim de ne olursa olsun."

Peki buna güçleri yeter mi? Bu millet buna izin verir mi?

Esasında, ne tesadüf, dost bildiğimiz bazı ülkeler de bunlarla aynı yere vurgu yapıyorlar. "Türkiye bizim için önemli de, Tayyip Erdoğan olmasın"mış. Bu millet senden mi emir alacak? Bu millet Türkiye sevdalısı, adam gibi adam, zalimin karşısında mazlumun yanında olan Recep Tayyip Erdoğan'ı sana mı yedirecek?

Vaatlerde bulunuyorlar. Vaatte bulunanın kim olduğuna bu millet bakar. Senin bu millet için yaptığın bir hizmet, tek bir iş var mı? Ülken için okul, havaalanı, hastane yaptın mı? Hayır. Ne konuşuyorsun. Hiçbir tecrüben yok, eserin yok. Hoş konuşuyor ama boş konuşuyor.

O halde diyoruz ki, "Yaparsa AK Parti yapar." O kadar.

Arkamızda 15 yıl gibi, dağ gibi sorunları dağ gibi hizmetlere dönüştüren bir AK Parti var. Arkamızda, sorunları torunlara bırakmayan bir AK Parti iktidarı var.

Adama sorarlar, "Bu ülkeyi 15 yılda 3 kat büyüten iktidar kim?", "15 yılda 1245 hastane yapan kim?", "131 tane yeni üniversite kuran parti hangisi?", "284 bin yeni derslik açan iktidar hangisi?", "258 tane yeni tünel yapan parti hangisi?", "Dünyanın en büyük 6 projesini bitiren parti hangisi?", "Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osman Gazi Köprüsü, 3. Havalimanı, hızlı trenler, Avrasya Tüneli, Marmaray, Ovit Tüneli, Sabuncubeli Tünelleri... saymaklar bitmez. Ben burada bırakayım, gerisini Muharrem İnce saysın.

"O ancak polis memuruna küfür saysın"

Bunları saymakla bitiremez ama, o ancak polis memuruna küfür saysın dursun. Başka bir iş bilmez bunlar. Ondan sonra da çıkıp diyeceksin ki ben herkesin cumhurbaşkanı olacağım. Öyle bir şey yok.

Adaylığı belli olur olmaz nefes nefese Edirne'ye gitti. Duyan da sanar ki Edirne Fatihi Şükrü Paşa'nın ruhuna fatiha okuyacak. Bir de baktık ki Selahattin Demirtaş'la bir araya geldi. Bunların, bu ittifakın 4 tane resmi ortağı, bir tane de gizli ortağı var. Gizli ortak HDP'dir, PKK'dır. Milletimin bunu bilmesini istiyorum.

Bu ülkenin birlik ve beraberliği için çok bedel ödedik. Şehitler, gaziler verdik. Masum insanlarımızın çukur/hendek siyasetinde hayatını karartan adam şimdi CHP ile kol kola. Nasıl oluyor bu iş?

Herkes aklını başına toplasın. Bu ülkenini birliğine, bayrağına göz dikenlere karşı bu millet dimdik, 15 Temmuz'daki gibi, bundan sonra da aynı şekilde ülkesini korumaya hazırdır, her zaman görevinin başındadır.

"Büyük bir oyun var"

Büyük bir oyun var. Türkiye üzerinde bir plan kuruluyor. Plan, küresel güçlerin Türkiye'nin güney sınırlarında bir terör devleti kurmasını kapsıyor. Neymiş? Kürtlere devlet kuracaklarmış? Siz kimsiniz? Siz hangi had ile Kürtlere devlet kuruyorsunuz. Kürtlerin bin yıldır burada devleti var, o da Türkiye'dir. Kirli planlarınızı Kürtlerin kanı üzerinden gerçekleştirmenize bu millet izin verir mi? Elbette vermez.