17 Nisan 2024 Çarşamba / 9 Sevval 1445

Başbakan Yıldırım: ABD'ye kaçan FETÖ'cüler şimdi ABD bayrağını öpüyorlar

AK Parti Sancaktepe Mitingi'nde konuşan Başbakan Yıldırım, 'ABD'ye kaçan FETÖ'cüler şimdi ABD bayrağını öpüyorlar, alçak bunlar alçak. Bunların gerçek kimliği ortaya çıktı. Kiliselerde toplanıp dua ediyorlar, kiliselerden medet umuyorlar.' dedi.

14 Haziran 2018 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Başbakan Yıldırım: ABD'ye kaçan FETÖ'cüler şimdi ABD bayrağını öpüyorlar

AK Parti Sancaktepe Mitingi'nde konuşan AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binaki Yıldırım'ın sözlerinden satır başları:

ABD'ye kaçan FETÖ'cüler şimdi ABD bayrağını öpüyorlar, alçak bunlar alçak. Bunların gerçek kimliği ortaya çıktı. Kiliselerde toplanıp dua ediyorlar, kiliselerden medet umuyorlar.

Kürtlerin tek sorunu var o da PKK'dır. PKK bölücü terör örgütünden başka Kürtlerin sorunu yoktur. Kürt-Türk etle tırnak gibidir. Bizi birbirimizi düşürmeye çalışan kalleşlerden teker teker hesap soruyoruz. Yurt içinde terör belasını gündemimizden çıkardık, şimdi sıra dışarıdaki uzantılarında.

Nasıl Afrin'de kafalarını ezdiysek, nasıl Fırat Kalkanı'nda aynı şeyi yaptıysak, Kandil'i de başlarına yıkacağız. Bir daha bu alçakların milletimize zarar vermemesi için ne gerekiyorsa her türlü tedbiri alacağız.

Darbeyle bizi alt edemeyenler, terörle alt edemeyenler, şimdi bir devlet kurdurarak, Kürtleri, Kürt vatandaşlarımızı kurdurarak aklı sıra sonuç almaya çalışacak. Yağma yok, bu millet bunlara prim vermez. Asla oyuna gelmeyeceğiz.

Türkiye eğer bu darbeleri yaşamasaydı, bu müdahaleleri yaşamasaydı, bugün dünyanın 16. ekonomisi değil, dünyanın 7. ekonomisi olacaktı. Hedefimiz zaten 10 ülke arasına girmek değil mi? Çoktan girmiştik. Bu müdahalelerden dolayı geciktik.